שלום אני חדש ואני רוצה לשתף במשהו שלא מובן לי

ashton20041

New member
שלום אני חדש ואני רוצה לשתף במשהו שלא מובן לי

אני לא מבין איך שלושתם מועמדים להדחה?? אני רואה הרבה האח הגדול..ומי שהכי מעניין וכיף לראות זה את אשר עינב ואת בובליל. הם לפי דעתי העניין של התכנית!! עינב הפלפלית והעממית..שאני דיי אוהב את זה ואשר המדהים פשוט כיף לי להסתכל עליו מדבר..מצצחיק ,שנון..משעשע...וגם יוסי טוב מידי פעם עם הימצאות המצחיקות שלו!! אז למה להעיף אותם??? הכי כיף לי לראות אותם רק הם מעניינים באח הגדול. ..אהה וגם לאון מאוד משעשע ומצחיק גם הוא בסדר גמור!!! למה אחד מהם צריך לעוף לעזעזל??? אני לא יכול לדמיין לעצמי את הבית בלי אחד מהם..עינב פשוט מדהימה...מצחיקה כזו..פילפלית....חמודה..אפשר להגיד שאני הכי אוהב אותה!!!!! למה לא להעמיד להדחה את צבר הלא דומיננטי..והמשעמם...?? (והנחש)....או שיפרה עם סיפורי האלף "לילה ולילה" שלה?..או איתי וונסה ...שתכלס הרומן שלהם ממש לא מעניין אותי ...הפוצי מוצי שלהם משעמם...רנין..פשוט מוזרה...כל הזמן צוחקת כמו לא יודע מה....וגם..היא תכלס משעממת..אגב ודיי משחקת אותה....היא עושה את עצמה כזה..לא אוהב אותה... להמיר את עינב תמורת שיפרה?????? לא ולא...!@!@1! אשר תמורת צבר???? לא ולא!!! ואאיי איזה עצוב הולך להיות מחרר עינב אני מתחנן תישארי!!!!!!!!
 

סול 25

New member
באמת יהיה עצוב מחר.

זה כבר לא יהיה אותו דבר בלי אחד משלושתם ואין טעם יותר לצפות בתוכנית.
 

rebecca121

New member
איזו הגזמה

רק אם יוסי או עינב ילכו אז ירגישו את חסרונם אשר שומעים אותו רק בקטעים של הדת, ולא נראה לי יהיה חסר למישהו שם את הקטע הזה כשהוא ילך
 

אורישקי

New member
../images/Emo45.gif

אני מקווה ששי יודח בשבוע הבא,אם ונסה הבובלינים ואיתי ייקלטו אותו זה יספיק.הוא בטח יעמוד להדחה עם יוסי ועינב ולא יהיה לו סיכוי גדול. בשבוע שאחרי זה אני ארצה שתודח עינב,מיצינו אותה.
 

ashton20041

New member
עינב ממש לא מוצתה!!

היא מעניינת. אני רק מחכה לקטעים בה היא תופיע...יש לה קסם מיוחד.!!! מאד ריגשה אותי אתמול על שדיברה על אבא שלה...
 

אורישקי

New member
אני לא מסמפט אותה בכלל

בהתחלה דווקא די חיבבתי אותה,אבל כשהיא כופה על הדת ולובשת שמלות חשופות,צועקת כאילו היא ראתה שהאיראנים מפציצים בנו,ומעירה הערות גזעניות-התחלתי לתעב אותה,היא אולי דמות מעניינת אבל בעייני היא מיצתה את עצמה.
 
עינב מיצתה ומוצתה עד תום

עינב בחורה מאוד וולגארית, היא צועקת וצורחת ללא רסן בלי סיבה ועם סיבה. גם שיש לה סיבה לכעוס אז היא חושבת שמותר לצעוק ולצרוח בלי הכרה לטעמי באופן מוגזם וחסר פרופורציות. כמו כן אני ממש לא אוהבת את העובדה שהיא גם סכסכנית, רכלנית ובנוסף גם שקרנית. בחדר של האח הגדול שאלו אותה אם היא תיאמה עמדות עם אשר להדחה היא פשוט שיקרה במצח נחושה וענתה "לא" אפילו שהקרינו לה את הסרט והראו לה שהיא נתפסה בעדשות המצלמה גם אז היא המשיכה להכחיש, לפחות לאשר יש טיפה של כבוד עצמי ראשית הוא הודה במעשה ואף הצטער עליו אבל היא חסרת מוסר והגינות בסיסית. אני יכולה להבין למה היא כל כך שונאת את שפרה קשה לה לקבל שיש מישהי שעולה עליה בכל המדדים. אני לא אומרת ששפרה מושלמת אבל לטעמי היא בחורה יפה, איכותית, משכילה ותרבותית בכמה רמות יותר מעינב וזאת הסיבה שעינב יוצאת מהכלים ומנסה כל הזמן להראות את שפרה באור שלילי. כמובן שאני לא פותחת ויכוח מי יותר טובה שפרה או עינב כי מדובר בטעם אישי ולטעמי לעינב יש הרבה מה ללמוד בכלל ומשפרה בפרט.
 
למעלה