שלום אני חדש ויש לי סיפור לספר לכם

dudumagic

New member
שלום אני חדש ויש לי סיפור לספר לכם

נכנסתי לכלי זמר וחיפשתי מערכת הגברה טובה מצאתי את פנדר פספורט או באנגלית רהוטה FENDER PASSPORT המחיר היה 3,300 קניתי אתהמערכת נסעתי לאירועים הפעלתי שמעתי , קצת היה מסורבל במקביל נכנסתי לאי ביי לבדוק ומה אני רואה שהמערכת הזו היא הדגם הישן יותר והמחיר באי ביי עומד על 400 דולר . ועוד ראיתי שהדגם היותר מתקדם שהוא עם דיסק עולה 500 דולר חישוב מהיר כולל משלוח הראה לי שאני צריך לשלם "רק" 700 דולר כולל משלוח. ואוו אני מקבל מערכת שהיא דגם מתקדם הרבה יותר וגם בפחות כסף !!! המחיר בסה"כ יצא לי 3000 שקל ! טוב הזמנתי את fender passport pd150 +cd המערכת ( 18 קילו) , כמובן שהחזרתי את המערכת הקודמת לכלי זמר וקיבלתי החזר כספי מלא . לאחר שבוע קיבלתי מכתב מהמכס שהחבילה שלי מעוכבת , התקשר אליי עמיל מכס ואמר לי שזה מה שאני צריך לשלם שימו לב : הובלה אוורית 344 ש"ח מיסים (מע"מ+מכס) 857 ש"ח פורמליות מכתבים 44 ש"ח עמיל מכס 220 ש"ח מיסי ממ"ן 50 ש"ח תוסיפו לזה עוד מע"מ של כל החשבון הזה סך התשלום -----> 1563 ש"ח ! המחיר ששילמתי לחברה באי ביי -------> 3000 ש"ח סה"כ 4,563 ש"ח !!! בכלי זמר המערכת של הדגם הראשון עולה 3300 ... הפרש של 1200 בגלל שרציתי את הדגם השלישי.. תגידו מה יצא לי מזה שהזמנתי את זה מחו"ל ? טוב הנחמה היחידה היא שאין את המערכת הזו בארץ . מסקנה לא להזמין מוצרים כבדים מחו"ל !

pcp1

New member
אתה לא יודע שמדינת ישראל

היא מדינת עולם שלישי עם מיסים מיפה ועד הודעה חדשה

Nunatak

New member
2 דברים

1. נראה לי שמישהו דפק אותך. 2. פעם הבאה תעשה שיעורי בית.

ranzz

New member
המסקנה שלי היא דווקא קצת שונה.

צריך להסיק נגדך "מסקנות אישיות" כמו ששומעים הרבה לאחרונה.

tomerol

New member
"אתה מנסה בעצם לרמוז משהו?"

היית צריך לודא מראש איך תהיה ההובלה, עמיל מכס

ואגרת אחסנה בממ"ן זה לא דואר אויר EMS רגיל ואגב - מע"מ לא לוקחים על מע"מ שוב.

למעלה