שלום אני חדש ויש לי שאלה

erlang

New member
שלום אני חדש ויש לי שאלה

אני בתקופה חדשה בחיי מבחינה רוחנית ובריאותית, ומתלבט לאיזה כיוון לפנות על מנת לממש את עצמי ולרפא את הגופים שלי: "לחזור בתשובה" או להתמקד בציור כמקצוע וריפוי

TUKUSHI

New member
חזרה בתשובה תקבע אותך על רוניות מסויימת

אם לא תחזור בתשובה תראה דברי םפי אלף נפלאים!!!...

תתמקד בחיים../images/Emo9.gif

אף אחד לא יבחר במקומך, אם לחזור בתשובה , או להפוך לאטיאסט, או להעריץ את בודהה.. ומה הקשר בין חזרה בתשובה לציור ? אפשר לעשות את שניהם. אתה תשמע כאן או שם, את דעתם של אנשים על הדת, ולפי זה ינחו אותך. מה עם הבחירות שלך ? בידיך הבחירה, ולנשמתך התשובה. בהצלחה אריאלה אור ואהבה

התלבטות היא תעתוע של המחשבה

הרגש בלב לאן מושך אותך. חזרה בתשובה אינה משהו שאמור לבוא מהתלבטות אלא מהתחברות, באותו אופן גם הציור.

whitelight1

New member
כל דרך היא דרך רוחנית

הרוח אינה נמצאת ביד או במחוז כלשהוא...היא נמצאת בכל-היא הכל! המקום שאתה מחפש הוא אתה עצמך כל שנשאר לך לעשות הוא להקשיב ולמצוא אותו. הדת וחזרה בתשובה משמע מסגרת-חוקים ואמונות קולקטיביות אשר באות לתת צביון מסוים, אם אתה מרגיש שמהות זו תואמת אותך לך על זה באשר לציור, כמו כל ביטוי הוא מבורך ואין סתירה בין השניים,ביטוי וצבעים הם בהחלט כלי מרפא מופלא אך ריפוי יכול להגיע באלפי צורות-במגע,בציור ואמונות-שירה,עבודות אנרגיה,צמחים,קריסטלים,סמלים אנרגטים, וכו'... כדי להתחיל את המסע ולבחור יעד אתה צריך למצוא איפה אתה על המפה בברכה...יאיר :)

למעלה