השאלה אם יש לך נסיון בכדרות? זה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה..צריך לדעת שיטות עבודה מאוד מדויקות..וזה גם דורש מאמץ פיסי בינוני בידיים.. לפני שאתה קונה..לך לקורס/חוג ותראה מה זה בכלל..שם גם יתנו לך הדרכה כיצד..
כדאי שתלך ללמוד קודם אצל קדר/ית אבניים יכולים לעלות כ4000 שקל ותנור פשוט כ10000 שקל בנוסף לזה חבור לחברת חשמל ל3 פזות גם כן לא בחינם. קרמיקה נושא נהדר אבל אם אתה בשלב שאתה קורא לאבניים "שלחן" תחשוב עוד פעם. פעם באו אלינו לקבוץ קדר וקדרה. הם כאילו נתנו לילדים ששלמו להם לעבוד באבניים. כשהסברתי לילדים שבאים לחוג שלי שזה לא כל כך קל ללמוד אבניים הם ענו בבטחון שהם אכן עשו לבד את הכלים. האם גם אתה "עשית" כלי דרן זאת?
אני , למשל, מלמד קדרות אובניים ../images/Emo13.gif
שלא כמו לתחומי עניין אחרים ללמוד עבודה על אבניים ללא הדרכה זה כמעט בלתי אפשרי. כאן אני למשל יכול להכנס לתמונה פרטים ניתן למצוא באתר של הסטודיו שלי "בוץ" - סדנה לקדרות שכתובתו http://www.botzpottery.co.il כמו קרמיקאים אחרים גם
חבל שההודעה שלך הולכת לאיבוד כאן, בסוף תגובה להודעה של מישהו אחר. אני ממליצה לפתוח הודעה חדשה עם הסבר קצר. לא פעם אני נשאלת לגבי מקורות שונים ללימוד מקצועות אומנותיים בקרוב אפעיל גם את לוח המודעות של הפורום.