שלום אני חדש, ויש לי שאלה

שלום אני חדש, ויש לי שאלה

אני רוצה לצאת מהבית להשכיר דירה זה כבר סגור, הבעיה הבעיה זה הכסף השאלה שלי אם תוכלו לתת לי הערכה כמה אני צריך להרוויח בחודש כדי לממנ לימודים ולהשכיר דירה ממוצעת לבד ושישאר כסף בצד, או כמה בערך כל ההוצאות של להשכיר דירה נורמאלית במרכז דירת סטודיו לבד..... ואם מישהוא יודע אם הרווחה עוזרת בנושא? אשמח לשמוע ולקבל טיפים ממנוסים

גם לבד?

גם במרכז? גם ללמוד? וגם לשים בצד? לא נראה לי אפשרי.... אלא אם כן יש לך עבודת חלומות/מפוקפקת בצד...

הרווחה עוזרת למי שזכאי

כמו אימהות חד הוריות או מקבלי קיצבאות נכות. אם אינך שייך לספקטרום, אין שום סיבה שהרווחה תסייע לך בשכר דירה.

קצת תשובות

במאמרי הפורום תמצא מאמר שמעריך את העלות החודשית הכוללת של מגורים בדירה שכורה, כולל החשבונות ההכרחיים. מה שכדאי לך לשים לב אליו בהערכות שם הוא שהן לא כוללות שכר לימוד או הוצאות נוספות (דלק, כבלים, ביגוד, בילויים) וגם שהן יוצאות מתוך ההנחה שגרים בדירת שותפים. . לגור לבד זה עסק יקר. לגור לבד במרכז זה עסק ממש יקר. אתה צפוי לשלם לפחות פי שניים שכ"ד מאשר במגורים עם שותפים. דירת סטודיו במרכז תעלה משהו כמו 450 דולר לכל הפחות (אלא אם כן זה סידור מיוחד של דירה שחולקה לחלקים, ואז זה קצת יותר זול.). גם לשלם שכר לימוד, גם לחסוך, וגם לשלם כ"כ הרבה כסף על מגורים? קשה לי לראות את זה קורה. שירותי הרווחה עוזרים רק אם אתה נופל לאחת ממספר קטגוריות. אני לא מכירה את הסיפור האישי שלך, ולכן לא יודעת אם אתה אכן זכאי לאיזושהי עזרה, אבל אני יכולה לומר לך שגם במקרה ששירותי הרווחה עוזרים למישהו, זה מתבטא במאות בודדות של שקלים בחודש, לא משהו שיעזור לך להתחיל לגרד שכ"ד של דירת סטודיו.

למעלה