שלום, אני חדש. יש מקום?

שלום, אני חדש. יש מקום?

זה כמו האימוני ספינינג שלי, כל פעם המדריכות שואלות אם יש מתאמנים חדשים וכל פעם אני מצביע. לא, זה לא מפסיק להצחיק אותי כל פעם מחדש. אז כן, אני לא חדש, אבל הבנתי שזה די טרנדי בימים האחרונים, כמו פייסבוק או תוכנית הלילה של ליאור שליין (מה זאת אומרת תוכנית הלילה של ליאור שליין לא טרנדית?! הא?!) וקיוויתי שהפעם אני אצליח לעלות על הגל הנוכחי לפני שהוא ידעך. אני חושד ששוב התפספסה לי הרכבת אבל מילא. אני אפילו לא מצטער שדחפתי עכשיו איזה הודעה למטה. גם ככה הפורום מרגיש כמו בית-קברות, או לאלו מכם שעדיין קרועים בנאמנויות בין המאהבת החדשה לגברת הישנה... שקט כמו אפליקציית My graveyard (חפשו לבד, היא לא כזו מסעירה). תחסכו ממני את הפרחים... אני אלרגי. ואגב, זה לא ממש משנה לי אם יש מקום. אני עושה מקום לעצמי.

1Shir

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

סוף סוף יש מישהו פחות ותיק ממני.

magenta73

New member
ברוך הבא ../images/Emo20.gif (אה, סליחה, בלי פרחים) ../images/Emo41.gif

Barvazoom

New member
תצא בחוץ!!

חחח.. אין פרחים כי האפליקציה לא צלחה התקנה אין מקום כי ניסיתי למחוק עוד אפליקציות - ללא הצלחה עד כה אין כרטיס ברכה כי אתה לא חדש (כן, וגם כי הכרטיס לא הצליח לעבור מהפייס לפה.....)
סתאאם!

מי זה אלתר הזה שאני צריך להחזיר לו את התמונה?

זה כמו "תומי", נו אתם יודעים, כל האנשים האלו שאומרים "נסעתי לתומי". יחסית לזה שיש כל כך הרבה אנשים שנוסעים לשם, אני נשבע לכם שחיפשתי בכל המפות שמצאתי של ישראל ואין שום מקום כזה. באמת. :) :) :) חוצמז'ה אני תומך בשיוויון קומוניסטי: במקום לנסות להגיע למצב שבו כל הפרולטריון עשיר, באופן יחסי, אני מעדיף שכל האוכלוסיה תהיה ענייה באופן יחסי. או במילים אחרות: במקום שאני אוסיף תמונה, יורידו כל(!) משתמשי פייס את שלהם וכך יושג השיוויון! :) :) :)

purplegiraff

New member
ואנחנו פעם היינו הולכות לרחל...

ואח"כ מאשימים ואומרים שבנות רחלניות..... בתומי?- דוקא הייתי אתמול בלילה- רוצה אספר לך הכל.

belli80

New member
לא, אבל יש

הר עזאזל, בנגב. נשבעת. הייתי שם. אז אל תגידו לי ללכת לעזאזל.

cheshire9

New member
התמונה הזאת ?

מוזמנת לשרשר את שלך .... וכנ"ל כל חברי\חברות הפורום הנכבדים\ות

belli80

New member
חתול רשע!! ../images/Emo46.gif

ואיך, איך, א-י-ך המג'נטה עוד לא עשתה פה סדר??

magenta73

New member
לא פתחתי,

אני משערת שזו התמונה של התחת שלו? אלו שראו אותו במציאות כבר לא פחדים יותר, לא ככה? זה בדיוק כמו כל התמונות האלה מהאתרים: מלפני 5 שנים, 20 קילו פחות ושיער שהיה על הראש ועכשיו עובר מהראש למקומות אחרים... לא ככה?

תני לי להבין משהו...

למה בדיוק ראית את הישבן של חתול במציאות? (כן, כן, אני יודע... התכוונת למי שראה את כל(!) החתול במציאות. אה-הא, בבבבבבבסדר. אנחנו מאמינים לך). ואגב, כן, את צודקת במשהו אחד: השיער ללא ספק עבר מהראש אל המסרק, אל פתח הביוב בכיור... עושה טיולים אקזוטיים. :) :) :)

cheshire9

New member
?????????????????????????????????????????????

מה זה עדת המלעיזים הנלוזה הזאת ??????????? א. כל השיער שלי על הראש אם לא שמתם לב. קצר אבל שם. ב. תמונת התחת היא מלפני שנתיים. מאז ירדתי 10 קילו ועושה אופניים כל יום. מוזמנת לבדוק מחדש.

א. אני לא בודקת, אם כבר אני בודק.

ב. אני אאלץ לדחות בנימוס את ההזמנה שלך. אני לא בקטע של ישבנים גבריים. ג. הערת השיער הייתה כללית. ד. אני לא עדה, אני בן-אדם אחד. עם פיצול אישיות, אבל אחד. (והפיצול שמוסר ד"ש). ה. אלוהינו. ו. זהו בתכל'ס. ז. (אין תגובה). ח. טוב די, מספיק. ט. וב, וזהו. :) :) :)

cheshire9

New member
הבודקת

זו כמובן הגיבצת . היא הרי זו שלכאורה בדקה בפעם הקודמת והעירה את הערותיה המלומדות.....

אגב,

בקריאה מחדש של מה שכתבת שמתי לב שכתבת שכל(!) השיער שלך נמצא על הראש. קצר אבל נמצא, כולו, על הראש. יפה לך, במיוחד אם אתה רוכב כפי שאתה מעיד על עצמך, זה אומר שאתה מאד אווירו-/הידרודינמי. הופך את האימונים להרבה יותר מהנים. :) :) :)

למעלה