שלום... אני חדש כאן בפורום הזה....

mr lavi

New member
שלום... אני חדש כאן בפורום הזה....

היי.. קודם כל, חשבתי לעצמי שאולי אני אשרשר את ההודעה הזו לשירשור אחר אבל המצב קצת שונה :) אז החלטתי לפתוח הודעה חדשה :) אז ככה: אני מעוניין להתחיל ללמוד רייקי! אבל.... אין לי מושג מאיפה מתחילים וכו' וכו' וכו'..... בעיקרון החלטתי שאני רוצה ללמוד את זה בגלל שזסבתא שלי עסקה בזה (רפלקסולוגיה, ורייקי...) אז השאלה שלי היא האם יש איזה מקום שאני יכול ללמוד שם רייקי... ד"א, אני בן 15 ואני מקווה שיש איזה מקום שבו אני יכול ללמוד.. :) זהו... על עצמי: אני בא מפורום טיסנים, כי אני מטיס טיסנים בזמני הפנוי... ו.. גם פורום סימולטורים... ו... אוריגאמי :) אני מקווה להשתלב כאן בפורום בקלות ובכיף !
בברכה בר.

EnigmaGirl

New member
ברוך הבא בר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אהלן בר, תקשיב קודם כל בשביל ללמוד רייקי צריך בסך הכל ללכת למאסטר רייקי (שזה אדם שלמד רייקי עד לדרגת מאסטר שיכול ללמד גם אחרים רייקי) שילמד אותך. יש מאסטרי רייקי בכל רחבי הארץ. אולי אם תגיד מאיזה אזור אתה בארץ, תוכל לקבל כאן המלצות על מאסטרים מאותו האיזור. בכל מקרה אני מקווה שתהנה כאן בפורום, :) מירב

Anabel74

New member
ברוך הבא לפורום בר ../images/Emo24.gif

שמחה לקרא שאתה מעוניין ללמוד רייקי. מירב כאן ענתה לך מצויין.. מחכים לשמוע מהיכן אתה

mr lavi

New member
אוקיי אז ככה.... (מצטער שלא כתבתי ק

קודם...) אני מאיזור המשולש אני קורא לזה... איזה שהוא באמצע המשולש הדימיוני בין - אשדוד, יבנה, וגדרה... בקיצור, יישובי גדרות אם מישהו מכיר... מקווה לקבל תשובה.. :)
בברכה ותודה בר לביא.

ofirush 14

New member
קודם כל ברוכה הבאה..^^

אני אופיר (ואני בת..) חחח אמממ...זהו בתכלס...ואתה בטוח תשתלב כאן יפה..אין ספק בכלל:) מכיוון שאני בשוונג של חיבוק רציתי לתת לך חיבוק (כמו שאני עושה לכולם) אבל החייכנים לא עובדים לי1!!!

mr lavi

New member
../images/Emo24.gif .... ../images/Emo13.gif לא עבד לך אז ...

עשיתי חיבוק במקומך.... :) אבל... מישהו יכול כאן לתת לי פרטים בבקשה לגבי מאסטר רייקי באיזור מגוריי???? מחכה לתשובה בהקדם... :) אבל, עוד שאלה לי..: אממ.... הבנתי שיש כמה שלבים בלימוד הרייקי... רייקי1,2 וכו'.... נכון? כמה זמן בערך לוקח ללמוד כל שלב? כי אני מניח שזה משהו כזה לכל הזמן מתעסקים איתו אם רוצים... בדומה לקרטה.. :) :) :) נכון? בבקשה תענו לי בברכה בר לביא

ofirush 14

New member
הפעם יש לי תשובה אחת לתת לך..:)

חחח יש רייקי 1, רייקי 2, ומאסטר (תקנו אותי אם אני טועה..) ויש גם רייקי יפני זה אותו דבר רק יותר מקורי (אותו דבר מבחינת השלבים). אממ, כפי שההבנתי (אני נשמעת כמו כתבת חדשות דרמטית ביותר..=/..) למבוגרים לוקח יותר זמן מאשר לצעירים. אבא שלי סיפר לי על זה פעם אבל דיי שכחתי ת'הסבר (כאן היה אמור לבוא חייכן אבל הם לא עובדים..). אממ, אם אני לא טועה כל שלב זה בין שיעור אחד לשניים..או בין אחד לשלושה...אני למשל רייקי 1 למדתי בשיעור אחד של ארבע שעות...אולי קצת יותר. ואת הרייקי 2 למדתי בשני שיעורים (בגלל שלושת בסמלים..אבא שלי אמר שצריך להתרגל לשניים וכעבור שבוע-שבועיים ללמוד ת'שלישי). אני מניחה ששאר חברי הפורום יוכלו לתת לך הסבר קצת יותר מקיף ממה שאני הסברתי..^-^ ואגב, תודה על החיבוק שעשית במקומי...קבל עוד אחד *חיבוק* (אני מניחה שהדמיון שלך מספיק מפותח כדי לחשוב שזה חיבוק אמיתי..:))

mr lavi

New member
קדימה קדימה חברים... תעזרו לי... אי

איפה יש מאסטר רייקי באיזור מגוריי? בברכה בר לביא.

EnigmaGirl

New member
אני אישית לא מכירה

מאסטרים באיזור מגוריך אבל אולי כדי שתשאל בפורום של הגדולים (פורום רייקי), אולי הם מכירים שם מאסטרים ויוכלו להמליץ לך......

מאסטר

אבא שלי הוא מאסטר אבל אין לי מושג איפה אתה גר [אנחנו גרים ברמת גן] בכל אופן זה הפלאפון שלו:0506446511

mr lavi

New member
היי... כתבתי מאיפה אני בהודעה ה....

השנייה שלי שהיא ההודעה הרביעית בשירשור הזה. אבל בכל אופן, אני גר ליד גדרה, אשדוד, ויבנה. ו.. תודה רבה בכל אופן על מספר הטלפון, רק אני מחפש משהו יותר קרוב לאיזור מגוריי מפני שאני תלוי בהורים שלי במקרה הזה, כי כמו שאמרתי, אני רק בן 15 עכשיו.. :) נכנסתי לפורום "רייקי" ו...גם שם נתנו לי משהו באיזור נס ציונה וכ'ו... בברכה בר לביא.

Anabel74

New member
אריק

מספרי טלפון יש להעביר במסרים אישיים ולא בפורום. תודה

Anabel74

New member
שולחת לך

במסר פרטי אתר עם רשימות של מאסטרים בכל מיני אזורים כך תוכל לבחור. בהצלחה!

למעלה