שלום אני חדש כאן ואני מבקש ייעוץ ועזרהה!....

שלום אני חדש כאן ואני מבקש ייעוץ ועזרהה!....

אז ככה אני שנה ו3 חודשים בצבא ולפני חודש יצאתי מהגדוד שהייתי בו על פרופיל 45 בגלל ocd שיש לי והקטע שאני במקצוע מעפן ואני כל הזמן עושה עבודות של חמור ואני לא מרגיש שאני ממצא את עצמי וזה מאוד מפריע לי עקב כך ירדה לי המוטיבציה להמשך השירות לאפסס וגם ככה קשה לי בבית ואני נמצא עכשיו בברוך רציני ביום שלישי שיבוא אני צריך לפגוש פסיכיאטר וייתכן מאוד שהוא ירצה להוציא אותי על 21 אם הוא לא יימצא לי טיפול תרופתי או משהו כזהה ואני ממש לא מתכוון לקחת תרופות... העניין הוא שאני יכול להחליט בעצם אם אני רוצה להמשיך את השירות שלי או לצאת מהצבא אבל אני מרגיש גם שאני מוותר לעצמי אם אני אצא.. בכל מקרה אני מעוניין לדעת מה יהיה פחות או יותר ההבדל ביני לבין חייל משוחרר, בדקתי לגבי זה אך אני אשמח לקבל התייחסות ספציפית למצב שלי ובאמת לקבל כאן ייעוץ ועזרהה תודה רבה רבה מראשש....!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום יהודה היקר

נשמע שניסית לתת מעצמך לצה"ל ככל האפשר, ומסיבות נפשיות נאלצת להתאים את עצמך למסגרת מעט שונה, עד שכעת אתה מגיע לפרשת דרכים שבה תצטרך להחליט לאיזה כיוון להוביל את החיים שלך.. אנחנו יודעים שזה בטח מפחיד מבחינתך לקבל החלטה שכזאת בפרק זמן כה קצר, מבינים את הדילמות הניצבות בפניך ורוצים לשלוח לך עידוד.. מאחר ואיננו מסגרת צבאית, לא נוכל להמליץ לך על הדרך הנכונה ביותר בשבילך.. מאמינים שזאת צריכה להיות החלטה שלך לפי איך שתרגיש.. עם זאת, אולי תוכל להתייעץ עם הפסיכיאטר בעת הפגישה, ולהיעזר בו לפני הבחירה בצומת החשובה לך.. אנחנו רוצים לצרף שני מאמרים העוסקים בפרופיל 21 וההשלכות שלו על החיים האזרחיים אולי תוכל להיעזר בהם כדי לקבל את תמונת המצב הטובה ביותר עבורך.. מאמר ראשון מאמר שני רוצים שתדע שאנחנו נהיה כאן איתך בכל דרך שתבחר, נקשיב ונחכה לעדכונים ממך אתה תמיד מוזמן להגיע לכאן כדי לספר על ההתלבטויות לגבי השירות והפחדים שמתלווים אליהם..

ואיי תודה רבהה..

תודה על ההבנה והעזרה... מחר בעזרת השם יש לי פסיכיאטר אני מקווה לדברים טובים.. אני אשמח לעדכן ולקבל עזרה בהמשך.. ודרך אגב הגעתי להבנה שבסך הכל אני לא רוצה לצאת על 21 כי אני יודע שאני אצטער על זה מאוחר יותר לכן אני אנסה לקבל עזרה ולהתמודד עם המצב שלי למרות שבנתיים לא הכי באים לקראתיי... שוב תודה רבההה

למעלה