שלום אני חדש כאן
איפה חותמים על

אתה יודע,

החתימה תקפה גם כלפי עמידה מאחורי רצונות האשה המובעים במילון... אתה מוכן לקחת את זה על עצמך? חוץ מזה, איך מילון על נשים יכול להיות מקוצר?

אהה סקארלט יפיפיתי הנצחית..

מילונים למינהן תמיד קצרים-ומתומצתים בניגוד לאנציקלופדיות (שזה השלב הבא
).. ולמרות ששוית את ליבי (איך לא?) עדיין אני חולף עם הרוח.
ובנוגע לעמוד מאחורי רצונות האישה?אני מוכן לתמוך בבת זוגתי אבל אין זה אומר שאני אסכים עמה על פרט ופרט
היא תדע את דעתי על כל דבר ובטח שלא נסכים על כל נושא ונושא אבל תמיכה?-היא תמיד תקבל את תמיכתי(אם לזה התכוונת בכלל כי דבריך יכולים גם להתפרש בצורה מינית,או בכיוון ה"כוח במערכת היחסים"
ובהם דעתי קצת שונה חחח...)

../images/Emo12.gif

יפיפיתך הנצחית??? יש קונפילקט קל באימרות שלך - מחד, אתה מבקש את המילון המקוצר, ומאידך, אתה טוען כי מילון הוא תמיד מקוצר. האם ניסית להטעות אותנו????
מה דעתך בנוגע למיניות והכוח במערכת היחסים? כולם חולפים עם הרוח, אתה לא משהו מיוחד

Mr Ka

New member
וחוץ מזה

אם תצליח להבין את המ שרשום במילון, אז תהיה בר מזל, ואז אני אבוא אליך לעשות שיעורים פרטיים

Mr Ka

New member
פרקים ג, ד' וה'

ג' - גם אם תרצה אתה לא צודק. ד' - דווקא הפעם רציתי להגיד לך שאתה צודק, אבל התחרטתי. ה' - היו לך חיים משלך, היום הם שלי

פרקים ו' , ז' וח'

ו'-ואם חשבת על להפתיע אותי-תשאל קודם מה אני רוצה
ז'-תפסיק לחשוב עם הזין ותתחיל לחשוב עם הכיס!!
ח'-חלום של אשה אינו בגדר המלצה-בצע אותו ללא עקבות וללא חסכונות

Mr Ka

New member
ככה אתה... אין בעיה. פרקים ט' י' וכ

ט' - טמבל שכמוך, אמרתי לך להוריד אשפה נכון
אני עם המכנסיים בבית ואל אתה
י' - יש לך עשרים שניות לבצע את סעיף ט' אחרת אין בלילה כלום. אני סוגרת.
כ' - כעת משמשכתי את תשומת ליבך, אתה יכול להמשיך ולעשות מה שאתה עושה כל היום.... כלום.

חחחח פרקים ל' מ' ונ'

ל-לא?אין בעיה "אתה עוד תשלם על זה בשבועיים הקרובים!" מ-מה זאת אומרת? "מה אתה לא יודע שכל מה שאני אומרת קדוש?" נ-נו?למה לוקח לך כל כך הרבה זמן?צריך להיות אצל ההורים שלי בעוד 20 דקות!!(וזה אחרי שהיא שעתים-במקרה הטוב,מתלבשת ומתארגנת-ואני לא מתלונן..אוהב את התוצאות
)

Mr Ka

New member
הרגת אותי!!! ס' ע' פ' צ'

ס' - סתום תפה שלך, ותשטוף כלים. ע' - על גופתי המתה אני מבשלת לך היום. אתמול בישלתי לך. היום תורך לפנק אותי. פ' - פאדיחות עשית היום בערב כשהזמנת את ההורים שלך למחר ולא ווידאת שהם קיבלו את ההודעה ונכנסו באמצע הסקס. צ' - צריך לתקן את הנזילה באמבטיה ואין לי כוח לקרוא לשרברב, תנסה אתה יא לא יוצלח.

גדול!../images/Emo6.gif פרקים ק' ו ר'

ק-קראתי בעיתון על...מה אתה חושב?-ואל תדאג זו לא הוצעה גדולה חחחחחחח ר-ראי ראי שעל הקיר מי היפה בבנות העיר? (ולמה את שואלת את הראי?תשאלי אותי!!!
)

Mr Ka

New member
רררררר ש' ת'

ש' - שלא יגידו שאני לא עושה בשבילך כלום, קניתי לי סט של תחתונים וחזיה ב- 900 ש"ח עם הכרטיס אשראי שלך. תהנה מהם
ת' - תגיד תודה בכלל שאני נותנת לך לגעת בי אחרי שראיתי מה יש לך בין הרגליים..... אופס, אין לך

Mr Ka

New member
טרם סקארלט

אני עושה אחת עם אייקונים חמודים!!!!

Mr Ka

New member
אופס, פתחתי שרשור חדש... סורי

ושכחתי לרשום את השמות שלנו בהודעה....

למעלה