שלום, אני חדש כאן .. :)

DreamINGG

New member
שלום, אני חדש כאן .. :)

המממ שמעתי לפני כמה זמן מספר שירים של הביטלס, ולמרות שעד אז היתי בטוח שהם לגמריי לא יתקרבו אליי [למרות שמתמיד היה לי כבוד אליהם
], אהבתי מאוד את השירים שהורדתי אשמח מאוד אם תמליצו לי על מספר שירים נוספים.. תודה מראש:)

Miss CB

New member
אני רק אומר מה שנאמר פה,

לכל אחד שביקש בקשה דומה לפניך... ברוך הבא!! איזה שירים כבר שמעת? איזה סגנון אהבת במיוחד? כי אצל הביטלס, כל אלבום הוא שונה והם החליפו כל כך הרבה סגנונות עם השנים.. תגיד מה אהבת ונדע לכוון אותך לעוד שירים שתאהב.

i love lucy

New member
אווהווו פתחת דלת למבוך ענקי!!! או

פשוט יש כל כך הרבה שירים מדהימים!!! אני ימליץ לך על כמה ובטח השאר ימליצו על עוד... sgt.pepper, lucy in the sky with dimonds, a day in the life, lovely ritta, across the univers, hide your love away, me and my monky, jony racoon או איך שלא רושמים את זה...the ballad of john and yoko octopus's garden ,panny lane,twist and shouwt,nowere man , when i'm 64, fixing a hole, tow of us, ill follow the sun טוב יש עוד ה-מ-ו-ן שירים שבא לי לכתוב אבל ברגע זה אני לא יכולה עוד לכתוב אנגלית! תסמוך על האחרים...

אלרוס

New member
שירים שאהבתי

LUCI IN THE SKY WITH DIMONDS HELLO GOODBYE LET IT BE BECAUSE SOMTHING SHE'S LEAVING HOME YESTERDAY HARD DAY'S NIGHT יש עוד מלא, בעצם כולם אבל תמיד יש התחלה.

DreamINGG

New member
וואי, תודה רבה לכולם!:)

לזאתי שהגיבה הראשונה .. איזה סגנון אהבתי? את האמת.. הכל! באמת שמתי לב שיש להם מספר סגנונות שונים.. ובאמת, באמת, אהבתי הכל
ושוב תודה:)

Miss CB

New member
"זאתי" מגיבה בזאת...

(היי, טני טלי, ואתה?
) ששמחה שנהנית. ומכיוון שנתנו לך המלצות להמשך, אין לי אלא לאחל לך בהצלחה!

DreamINGG

New member
חח תודה:)

ואני גולן
, בן 15 מבת ים התרצי לדעת עוד פרטים אינטימיים עליי?

DreamINGG

New member
אה, ולמי שמשועמם כמוני -

MY איסיקיו:) תרגישו להציק חופשי.. באמת! 231864155

DreamINGG

New member
אני שמח עם החלטתך../images/Emo8.gif ו..[תופים..]

אני אשמח אם תבואי להציק לי קצת באיסיקיו
חסר לי אנשים איכותיים ברשימה חח
231864155

SmallVille Girl

New member
שלום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמי מיטל ... חחחחח. לי קרה אותו דבר .. שמעתי כמה שירים שלהם ואז התחלתי להוריד עוד ועוד ...חחחח.. השירים שהייתי ממליצה עליהם : all you need is love lovly rita revolotion real love !! * מממליצה בחום רב * here there and everywhere ! Eleanor Rigby you gonna lose that girl !! no reply ! hey jude שבטח כבר הציעו לך .. ועוד רבים רבים !! :)

Another Girl

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ממליצה לאמץ את המלצות חברי הפורום,ככה אנחנו התחלנו
מקווה שתהנה כאן...

למעלה