שלום אני חדש כאן אתם יכולים להסביר לי בבקשה מה זה פאגניזם ו-שמאניזם ?
J Justin Angel New member 3/2/05 #2 ברוך הבא. (הייתי מושיט לך פרח, אבל אני מפחד שיתבעו אותי על הפרת זכויות יוצרים וקניין רוחני) בכל מקרה - מאמרי הפורום מכילים את התשובה לשאלתך
ברוך הבא. (הייתי מושיט לך פרח, אבל אני מפחד שיתבעו אותי על הפרת זכויות יוצרים וקניין רוחני) בכל מקרה - מאמרי הפורום מכילים את התשובה לשאלתך
T TheBlueOne New member 3/2/05 #3 צ'אלום../images/Emo70.gif תוריד ת'נעליים ותתרווח. תכף נער הפרחים ונערת השוקו יבואו לבקר גם אצלך (ואם אתה לא קטין, אז יש גם נערת הבירה וחשפנית הבית.... ) קצת יותר בהרחבה על פאגאניזם ושמאניזם תוכל למצוא במאמר הנהדר הזה. אתה מוזמן לעיין בקטגוריית המאמרים, ואם יש שאלות- אנחנו פה! יום טוב!
צ'אלום../images/Emo70.gif תוריד ת'נעליים ותתרווח. תכף נער הפרחים ונערת השוקו יבואו לבקר גם אצלך (ואם אתה לא קטין, אז יש גם נערת הבירה וחשפנית הבית.... ) קצת יותר בהרחבה על פאגאניזם ושמאניזם תוכל למצוא במאמר הנהדר הזה. אתה מוזמן לעיין בקטגוריית המאמרים, ואם יש שאלות- אנחנו פה! יום טוב!
D Dia Leoghann New member 3/2/05 #4 ברוכים הבאים! אם המאמרים אינם עונים על כל שלותיך, אתה מוזמן לשאול בפורום ונשתדל לתרום ולעזור!
מ מורגיין New member 4/2/05 #8 שלום לך ולכל החדשים... אני מבינה שהציעו לכם כבר בר שלם אם יש לכם שאלה ספציפית, תרגישו חופשיים לשאול ולראות אותנו מתווכחים על התשובה... אני כאן לשירותכם... ותמיד מוכנה לעזור ולענות על שאלות. מקווה שתהנו!
שלום לך ולכל החדשים... אני מבינה שהציעו לכם כבר בר שלם אם יש לכם שאלה ספציפית, תרגישו חופשיים לשאול ולראות אותנו מתווכחים על התשובה... אני כאן לשירותכם... ותמיד מוכנה לעזור ולענות על שאלות. מקווה שתהנו!
ט טיימר New member 6/2/05 #11 חשבתי ש-........................... פאגאניזם קשור ל- אמונות תפלות ואמונות מקומיות ועממיות ב-טבע , ופסלים כולל מגידי עתידות וקוסמים , מכשפים ,
חשבתי ש-........................... פאגאניזם קשור ל- אמונות תפלות ואמונות מקומיות ועממיות ב-טבע , ופסלים כולל מגידי עתידות וקוסמים , מכשפים ,
ט טיימר New member 6/2/05 #14 יופי ! ../images/Emo140.gif אני מרוצה עד הגג שהגיעו כל כך הרבה תגובות לשאלה שלי ובמיוחד מחמיאות כל כך לשאלה מסובכת כל כך .
יופי ! ../images/Emo140.gif אני מרוצה עד הגג שהגיעו כל כך הרבה תגובות לשאלה שלי ובמיוחד מחמיאות כל כך לשאלה מסובכת כל כך .