בן אדם שואל שאלה לגיטימית ואתם משתלחים בו במתקפת ציניות שלא נראתה כמותה מאז מתקפת הציניות הגדולה של שנת 1896 לחופי קרקטואה. חבורת הקבועים נגד ה- new guy..לא הוגן.. ודרך אגב ציף, לא יפה לצחוק על ההערה -שלי- (חמוד/נחמד - באמת יש הבדל)...נעלבתי..קשות. יש גם סיכוי קל שאני לא מכיר את הלכות הפורום ופספסתי פה איזשהו נוהג..הממ.
טוב בסיידר... בתור בן אדם שחי על ציניות/הומור אנגלי דק, מעניין שפיספסתי את זה.. לפעמים זה נראה כמו התאגדות של חבורה נגד מישהו שלא יכול להגן על עצמו.. -לוקח את דבריי בחזרה, והולך להסמיק בצד (תפסיקי/תמשיכי)-
התימני! אחח הבטן כואבת!!1 'חמוד' חחחחחח די גדול! איזה פורום מחורבן בחיי, אני עובר לפורום אחר. שונא את הפורום הזה, חוטפי אומנים גאונים משנות ה60 שכמותם. כולם פו צינים, גואל נפש... והתימני הזה, כל פעם שאני קורא את ההודעות שלו ישר חוטף כאב בטן.
חבר של אחותי שמע משו שהוא די בטוח בו.. הוא שמע שסיד גר אצל אמא שלו בלונדון והוא נובח על הדוור!!
שאלה: זה נכון שהרעיון שבסרט THE WALL, פינק מגלח לעצמו ת'גבות, בא מזה שבהקלטות של איזה אלבום (ניראה לי דארק סייד), הם הזמינו את סיד להשתתף באלבום והוא הגיע ככה (בלי גבות), והוא בדיוק לקח סמים, והוא לא השתתף בהקלטה כי הוא נרדם (לקח מנת יתר)?