שלום, אני חדש כאן.

UrBaN Man

New member
שלום, אני חדש כאן.

שלום, שמי יואב. חדש בפורום הזה, מסתבר. הממ. אין לי יותר מדי מה לספר.אני קלידן, אבל לא יוצא לי לנגן יותר מדי נייטוייש, אני מעדיף לנגן דברים אחרים, למרות שתומאס הוא בהחלט קלידן טוב, ולמרות שהביצוע שלו לפאנטום האופרה טיפה טיפה עילג. (אל תסקלו אותי) יום טוב. שאלות יתקבלו בברכה.

LadySilkworm

New member
קלידן O:

ברוך הבא יואב, אני שירה! :) ואני לא אסקול אותך P: כמה זמן אתה מנגן?

Lillith Dirge

New member
ברוך הבא!

שם גיל כיתה כמה זמן אתה שומע נייטוויש. תמונה [?] ברוך הבא והשתלבות נעימה :p

UrBaN Man

New member
תשובות לך גברת.

שם: יואב גיל: 15 ממש בקרוב כיתה: ט' (לצערי) כמה זמן אני שומע נייטוייש? כעקרון אף פעם לא שמעתי יותר מדי. אני חושב שאני מכיר אותם משהו כמו שנתיים שלוש כבר (מכיר הכוונה שיש לי שירים שלהם וכאלה). אתמול קניתי דיסק שלהם. CNTURY CHILD ותמונה? את פניי אחשוף אחכ. בינתיים תמונה הממחישה את היותי קלידן:

Lillith Dirge

New member
אעאע.

איפה התמונה? אל תצטער על ט'. כי חכה שתגיע ליא'. או לי'. זה סיוט (מנסיון) אהא יש לי את הדיסק הזה :] דיסק מדהים. בכל מקרה, ברוך הבא שוב :]

הוו קלידן זה טוב!

ואני לא מבינה משהו! אני הייתי 15 פחות מחודש ואני כתה י' איך כל האנשים פה שבני 15 הם בט'?? לא מסתדר לי! אה,כן,ברוך הבא יואב! אני גל

LadySilkworm

New member
אני גם בת 15 ובכיתה י' ס:

[חגגתי 15 בתחילת השנה]. אממ כנראה בגלל שהם נשארו שנה בגן XD

XDD לא נראה לי

כי בתכלס רק אני ועוד 2 בנות בכתה שלי חגגנו 15 השנה,כל השאר 16 :| אנלאדעת למה זה האמת.

LadySilkworm

New member
אנחנו נחשבות קטנות

בגלל שנולדנו מאוחר יחסית בשנה.. אחרי יוני. יש אצלי ילד בכיתה בדצמבר חגג רק יומולדת 15.

למעלה