שלום אני חדש פה ויש לי כמה שאלות

daimond10

New member
שלום אני חדש פה ויש לי כמה שאלות

קראתי את הספר הראשון שיחות עם אלוהים ועכשיו אני קורא את השני ותאמת קשה לי להאמין שאלוהים באמת דיבר איתו. נכון הוא מעוד משכנע והדברים מאוד הגיוניים ואני מאמץ לעצמי הרבה ממה שכתוב בספרים אבל עדין קשה לי להאמין שאלוהים דיבר עם הסופר

גריני

New member
שלום וברוך הבא ../images/Emo13.gif

השאלה שלי היא: נניח שלא באמת אלוהים דיבר עם הסופר... נניח שהסופר דיבר עם המלאך השומר שלו/ או העצמי הגבוה שלו / או מלאך זה או אחר.... הדברים הכתובים בספר - לגופם - מדברים? נשמעים לך סבירים? מעודדים? נראה לך שאם תיישם אותם בחייך - הם ישתפרו? או שיהיה קשה יותר? נדמה לי שאלו השאלות החשובות, לא?

daimond10

New member
אני מנסה

אני מנסה להוציא מהראש שלי כל חשיבה שלילת ביניתים ככה ככה אבל אני ממשיך לנסות

ש ו נ י

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo24.gif

דבר שני, אני לא יודעת עדיין אם הגעת לחלק/ים הזה בספרי שיחות, אבל יש עניין כזה ש:- מה שאתה מתנגד לו נשאר ומתעצם, ומה שאתה מסתכל עליו נעלם, או: "what you resist persists and what you look at disappears". אז..., אם תתמקד במחשבות השליליות, ואיך להוציא אותן מהראש ולמנוע מהן להכנס וכו', סביר להניח שזה ישגע אותך. לדעתי אין מציאות שמאה אחוז מהזמן אנחנו שולטים במחשבות שלנו כדי שלא תסתנן שום מחשבה שלילית, ולא תמיד מצליחים להיות חיוביים אפילו כשאנחנו רוצים, אבל ההשתדלות בזה היא העיקר. איך אומרים בחסידות? מעט מן האור דוחה הרבה מן החושך. מה זה אומר?, במקום לעסוק כל הזמן בסילוק מחשבות שליליות (שזה די מתיש) תגביר את האור/החיובי בחייך, וכך ממילא החושך יסתלק איך ובמה אתה רוצה לעשות את זה, זה תלוי בך. שינון מחשבות חיוביות/הפכיות/נגדיות כשצצה מחשבה שלילית, זו דרך אחת עיסוק/התעסקות כללית בחיובי ובאור ובאהבה זו עוד דרך, וטוב לשלב הכל בקו של מחשבה דיבור ומעשה חיוביים שממילא דוחים השלילי

למעלה