שלום, אני חדש פה וצריך את עזרתכם.

CentaurX

New member
שלום, אני חדש פה וצריך את עזרתכם.

אני בן 26, כבר זמן מה שאני שוקל להצטרף. הבעיה שאני עדיין מהסס, אבל לא מדובר בהיסוס הנובע מבושה, אלא יותר על הפרטיות שלי. המשפחה שלי אינה דתייה, אך הם לא ממש דוגלים בעירום. בכל מקרה אני פשוט חושש שזה יגיע אליהם, לא שאני מתבייש בכל פשוט לט רוצה שידעו. אני רואה תמונות של נודיסטים בכל מקום, איך זה יכול להיות? הרי אסור להכניס מצלמות לאתרי נטוריזם לא? כמו הרבה אנשים, אני פשוט חושש מפגיעה בפרטיות ושיום אחד תמונתי תתפרסם איפשהו. ישנם חברים שאין לי בעיה שיראו אותי בעירום אבל יש כאלה שלא, וזה מתוך כבוד שאני רוחש להם, כי הם לא ירגישו בנוח לראותי בעירום. רק זה מה שמטריד אותי. לא מטריד אותי לחשוף את עצמי בפומבי, אני לא אחד שמתבייש, בעיניי זה טבעי ביותר. תודה רבה. נ.ב - שמעתי על מקום בתל אביב ברחוב אלנבי, סאונה וג'קוזי בעירום, משהו כזה, אני רוצה לבקר שם אבל לפני זה רוצה לשמוע אם מישהו היה שם ומכיר את המקום, איך שם? איך האנשים? שוב תודה.

נתחיל מהסוף

הסאונה באלנבי היא סאונת גייז -יש עירום אבל יותר לענין מין אתה יודע .הדבר שבגללו אני מרגיש נטוריסט היא שחרור שחרור מהמוסכמות החברתיות של מה יגידו של מי ישאל מי יראה יש שתי אופציות:הראשונה שתנסה-תרגיש את הרגשת השחרור שלא הרגשת מעולם ותתמכר או שתעבוד על עצמך פסיכולוגית זו דעתי בכל אופן

CentaurX

New member
תגובה

סאונה לגייז בלבד? מין? אוי ואבוי! חשבתי שזהו מקום פתוח לכולם, ושמדובר בסאונה בעירום בלבד ולא מין. אולי י יש ימים בהם יש כניסה חופשית ל2 המינים? וללא מין? בקשר לבעיה שלי, הבעיה היא שיש מציצנים בעלי מצלמה. אתה חושב שכל מי שמתרחץ בעירום, משפחתו יודעים על כך? לא. ואני בטוח שהם לא היו רוצים שהתמונה שלהם בעירום יתפרסם ויחשוף את ענייניו הפרטיים. אני רוצה להסביר שוב את החשש שלי, אני לא חושש שמשפחתי יגלו ממש לא איכפת לי אבל לא שיגלו בצורה כזאת. לראות תמונה שלי בעירום. מצידי שידעו שאני מתרחץ בעירום אבל לא שיראו אותי ממש בעירום אלה 2 הבדלים שונים לגמרי. יש לי ידידה שפעם התרחצה בעירום אבל היא לא עושה זאת קבוע מחשש שמשפחתה תדע על כך, היא חוששת שאיזה מציצן עם מצלמה יתפוס אותה ויפרסם את התמונה שלה. ולמה אני מספר זאת? כי אני מנסה לומר שאני לא היחיד שמרגיש ככה ואני בטוח שיש עוד הרבה שמרגישים כך. אולי זו הסיבה שהרבה צעירים מתחת לגיל 30 אינם מתרחצים בעירום?

תשמע.אלו עניינים בינך לבין עצמך

ואן יראו ואם ידעו ואם ישמעו אז מה ? לא יודע....אני מבין את החשש אבל פחות מקבל אותו אולי כי אני אחר ...

bellyboy

New member
אחלוק את שיש לי לחלוק

אם באמת אתה חושב שאיזה מציצן/נית יצלם אותך ויפרסם את תמונתך ברבים אתה טועה,לי לפחות נראה שמי שמצלם ואין הרבה כאלו ישתמש בתמונה להנאה פרטית ולא להנאה בינלאומית. מה הסיכוי שאותו מציצן/נית שצילם אותך יעלה את התמונה שלך דווקא לאתר בית גדול שאולי משפחתך גולשת בו,רוב הסיכויים שהוא/היא יעלו את התמונה לאתר שעוסק במציצנות או עירום,רוב האתרים לא מאפשרים לעלות תמונה בעל אופי מיני,במידה וכן תתרחש הסנארייה המוזרה הזו אתה תמיד יכול לבקש את האתר להסיר תמונתך.ואם יסרבו אתה יכול לתבוע אותם ואת מעלה התמונה שכנראה רשום באתר כמשתמש. ואני אצטרף להבי ואומר נטוריזם/נודיזם משמעותו חופש ואם אתה מפחד ליהיות חופשי אל תיהיה נטוריסט. ואם תדע המשפחה על היותך רוחץ בעירום,האם תיהינה לכך השלכות מרחיקות לכת? ואם תלך עם חבר לבריכה והוא בטעות יציץ לך במהשמו זמ המקלחת,מה ההבדל באם זה בתמונה (שזו כבר ממש תאוריית קונספירצייה )לבין לראותך עירם במקלחת? והכי טוב זה פשוט לנסות ולהתמודד עם הבעיות אח"כ ,חשיבת יתר רק תסבך אותך יותר. אני בן גילך (פלוס שנה) ואני רוחץ עירום מגיל 20 לערך,אני לא ארחוץ עירום עם משפחתי אך הם יודעים על כך ואפילו ניסו את זה בהמלצתי אך לא התרשמו..... אל לך לחשוב ,פשוט תזרום. מרבית הסאונות בארץ הן מקום מפגש לקהילה ההומוסקסואלית ואם בא לך "חוויה מסוג אחר" נסה אותן.
דניאל

O r e n E

New member
דניאל אתה יודע..

זה יכול להיות סיפור... מהתחת....
(א. אל תכעס.. פשוט התלבש לוולה)

CentaurX

New member
מה שאתה אומר הוא נכון

והסיכוי שהתמונה שלי תתפרסם היא קלושה, אבל אין מדובר בחבריי או בחלק מהמשפחה שאיתם אין לי בעיה. בכללי המשפחה שלי לא תעשה כלום אם תדע, אבל ישנן משפחות דתיות, מסורתיות וכו' ומתוך כבוד לא הייתי רוצה שיראו אותי ערום. הם בטח לא היו/ישלימו עם המצב הזה, כי זה נוגד את האמונה שלהם ודבר לא ישנה זאת. די הרגעת אותי במה שאתה אומר וזה די הגיוני שהסיכוי נמוך מאוד שיראו תמונה שלי בעירום. בנוגע לסאונות, אין אף סאונה שמקבלת את 2 המינים? ללא סקס? שמעתי על הסאונה של פנחס, שמעתי שהוא נפטר אבל האם הסאונה עדיין קיימת? כדי להירגע ולהתרגל יותר, הייתי רוצה להתחיל בסאונות, ג'קוזי וכו' לפני שאני מתרחץ בעירום במקום ציבורי פתוח. תודה על ההתייחסות.

bellyboy

New member
כבוד למשפחות דתיות ששומרות מסורת?

אחי היקר אתה מדבר על תאוריות קונסיפירציה עצומות.. מי שנכנס למקום שישנה האופציה לראות צילום עירום אינו תמים וכנראה חיפש זאת,נוגד אמונה? ממתי עירום הוא חטא?מה הדתיים לא עירומים? אחי ההתנסות הראשונה היא לא תכנון של טרק באלפים פשוט תבוא לגעש או לנווה מדבר ,אם תצטרך תמיכה רק תכתו מסר לפני כן ותקשור סרט אדום לחבר שלך :) יש כל מיני סאונות,לצערי באירופה הן מכל המינים בארץ הן מקום להכרויות ומפגשים מינים בקהילה ההומסקסואלית.

למעלה