שלום,אני חדש פה... נייטוויש קיצור,ליאור בן 17 וחצי שאוהב את נייטוויש
L LiorShap New member 3/9/07 #3 בשמחה : ) שיר אהוב אממ...זה משתנה כל פעם,כרגע זה Elvenpath . אה ואיכ ביתספר לא רוצה |:
L lacrimosa girl New member 3/9/07 #6 הו,אני מתכננת ניתוח ל elvenpath אבל אני מחוסרת מחשב./tapuzforum/images/emo7.gif i feel the same as you about school ;;
הו,אני מתכננת ניתוח ל elvenpath אבל אני מחוסרת מחשב./tapuzforum/images/emo7.gif i feel the same as you about school ;;
L lacrimosa girl New member 3/9/07 #15 אחד הניתוחים החופרים שלי XDD יש קטע בניתוח שגלשתי לגמרי מהשיר, צירפתי ציטוטים מבערך 8 שירים והתחלתי להסביר אותם במין הוכחה מתמטית שכזו, ואז נזכרתי לחזוק לשיר המקורי XDD אני אעלה את הניתוח השבוע, בתקווה
אחד הניתוחים החופרים שלי XDD יש קטע בניתוח שגלשתי לגמרי מהשיר, צירפתי ציטוטים מבערך 8 שירים והתחלתי להסביר אותם במין הוכחה מתמטית שכזו, ואז נזכרתי לחזוק לשיר המקורי XDD אני אעלה את הניתוח השבוע, בתקווה
L Lily SonataArctica New member 3/9/07 #7 ברוך הבא../images/Emo24.gif אני איילת 17 וחצי מרמת גן מאיפה? להקות אהובות?
L LiorShap New member 3/9/07 #12 תודה לכולם! חח איזה נחמדים אני מי-ם חח וחלק נכבד מהלהקות שאני אוהב מופיעות אצלך בחתימה P:
B blacknwhite New member 3/9/07 #10 ברוך הבא../images/Emo9.gif אני ענבר, בת 14 (וחצי ) מ.... ת"א, אבל מעשית ירושלים תהנה!