שלום....אני חדש פה!

TomWitch

New member
שלום....אני חדש פה!

היי לכולם!!! הממממ....אני פה בהמלצת resputin..... מקווה שיהיה מעניין....
The hardest thing in this world is to live in it

TwelveEyes

New member
וולקאם! ../images/Emo24.gif ../images/Emo34.gif

אלון, עזוב את הילד בשקט
ואגב, the hardest thing in the world is a day-old cookie.

sarah

New member
ברוך הבא!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

ד"א- רספיוטין כנראה היה במפגש של הפורומים בסוכות, רק שאין לי מושג מי הוא היה. מי הוא היה?
איפה ישבת? איתך נראת? באעבה, שרה באעבה, שרה
באעבה, שרה
באעבה, שרה

resputin

New member
לSarah

אכן, הייתי במפגש פורומים. ישבתי בכיסא, ליד הזוג ההוא ש"הראו לחרדים מה זה" באוטובוס, משמאלם. שיער כהה יחסית ארוך, חלק. תיק כתום (ה-Jansport שלי מככב איתי תמיד.) ודיסקמן (בעקרון מינידיסק, אבל מה זה משנה כבר.?), בטח לבשתי איזה ג´ינס וחולצה שחורה או משהו.. ו..זהו, תשאלי את ארז- ניהלתי איתו את השיחה הזאת (ונראהלי שהוא הבין מי אני..:-S).. ו... זהו. את היית עם ג´ינס מתרחב (עם תוספות בצד, נראה לי) שיער קצר כזה חום- לא.?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אקשלי,

גם אני לא בדיוק הבנתי מי אתה, ואם הייתי פחות סנילית, אולי גם הייתי זוכרת מי אתה , ( נזכרת שסיגל אחותה ואני ניסינו למצוא את האגודה, והלכנו אחריי אותו הזוג, ואחותה אמרה, בואו פשוט נעקוב אחריהם, הם נראים כאילו הם הולכים לשם גם
)

resputin

New member
תדברו אם ארז.. אולי הוא יצליח לעזור

בתכל´ס.... יש לו זכרון יותר טוב מלשלושתינו נראה לי, כי אין לי מושג אפילו מה לבשתי שם (אני יודע שזה ג´ינס וחולצה...**)

sarah

New member
הממ, אני זוכרת

שהיה מישהו שהודיע שהוא ´דו מיני´ חפון כמו אפון (אתרו את מקור הציטוט וזכו ב2 נקודות בונוס
) בתוך הכיסא שלא דיבר הרבה והיה לו שיער ארוך אסוף בתוך משהו לא מאוד הדוק ואמממ... אני חושבת שהוא אמר על עצמו ש--אמממ... מה לעזזל הוא אמר? למה הזיכרון שלי נדפק כל כך? *מאוכזבת מעצמי* טוב, לא דיברת הרבה נדמה לי, לא היה הרבה מה לזכור.
אבל אני כן זוכרת הרבה פרטים אחרים... אמממ... מישהו מעוניין לבחון את ידעותינו במפגש?
ארז?
באעבה, שרה

resputin

New member
יאפ.. זה אני.

השיער שלי היה אסוף.? פשש, אני מגלה עוד ועוד פרטים עליי מאותו היום..
אממ... כן, לא דיברתי ממש- אני... אממ.. מקום, הרבה אנשים.. כאב ראש.. ספר ציור. אי לי פחד קה, פשוט מעדיף לבדוק את הסביבה קודם- מפגש הבא.. נראה מי ישתיק אותי

fayd הפשוש

New member
השער שלך לא היה אסוף אתה ישבת בדופן

הוא היה זה בעמצא המיפגש וכשהתחילה העזיבה ההמונית, ואותי את בטח זוכרת!!!!!!!!!!!!! אני הג´ינג´י המעצבן שדווקה כן דיבר הרבה....

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifורק אני סנילית...

אני עדיין לא זוכרת אותך אבל זה בסדר... יש מישהי מפורום הארי פוטר שפגשתי בטיול של הצופים, והראתי לה משו כשהיא עמדה לידי במעגל .. לא ידענו אנחנו מכירות אחת את השניה, ואז היא ראתה תמונה שלי מאחד המפגשים וידעה מי אני פתאום , ורק אני לא זכרתי אותה..
ואת אלון אני דווקא כן זוכרת ,

sarah

New member
אלון!!

היו לך קוצים ג´ינג´ים וישבת על הספה השמאלית מצד ימין שלה נדמה לי ובהתחלה קצת לא דיברת ואחר כך כן והרבה ואממ... נראית טיפה ביישן ואממ... לבשת ג´ינס נראה לי והלכת מתישהו בהתחלה :)) או באמצע... הכי אני זוכרת את אורה: שיער חום, תללתים, משקרפיים, נמשים, שיער חום, חולצה גזורה עם ציור של סביבה עליו, נעלי ספורט, שיער פזור כמובן. היא בת 15 וגרה ב...נגב, היא בכיתה י´, היא אוכלת בשר, היא אוהבת לצייר, היא מתחרפנת ממת´... אממ... יש לה כלב 2 חתולים 2 גרבילים וצב מים אחד. יש לה אח גדול ואמא עם שיער אדום חציל, יש לה מראה בכניסה לבית ומתחתיו מדםפים וגם מצידיו. מצידים יש שם בדר"כ מסרקים, ומסקרה
וגם דברים ובצד שמאל יש מלא נעליים-- מעליהם תלויים מעילים משונים ולמלעה למלעה נראה לי יש כובעים ודברים ואז פונים שמאלה ויש שולחן של מחשב. הכונן מצד ימין והחתולה הג´ינג´ית יושבת עליו. ברקע של המחשב יש בוויס צלוב וכתוב על צד שמאל של הצלב P ועל הצד השני C ואז מצד שמאל של המחשב יש כמה דיסקים מונחים, בצידו יש ספה עם 3 כריות גדולות ומעליו תמונה של נוף עם הר ועץ והוא זוהר קצת ואממ... זהו בנתיים
(פרק 1 מתוך 30 על איך שנראה בדיוק הבית של אורה ס.ב.)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

הממ..
את מתכוונת גם לתאר את החדר שלי?
שרה: היא בת 14 יש לה שער קצר מאוד מבולגן חום משקפיים סוודרים מגניבים, ושכנה שדומה למישהי שאנחנו מכירות מלעלמעלה שלומדת איתה בבית ספר,היא עברה לשם לפניי שנתיים, ולפניי זה היא החליפה שתיי בתים שונים בחורי השקט, עכשיו יש לה שתיי בתים שם,ובית אחד כאן.( עד כאן המדריך לשרה, המילון השלם לכל שרה.ו. לא יצא בקרוב,) (תוצאה של מבחן בפסיכו´?
)

בשרשור זה נמחקו מספר הודעות

שעסקו בריב מיותר וטפשי. אלון ודנה- א. תפסיקו לריב, אין לזה מקום על גבי הפורום... ב.אלון, מה לעשות, ללחוץ על מישהו לשנות כינוי זה לא מקובל, כמו שלי כמנהל פורום אין מה לעשות לגבי כינוי תמים שלא מוצא חן בעיניי...ולאנשים ששואלים עצמם, אם היה הניק "היטלר" או משהו כזה, אז הייתי נאלץ להגביל את המשתמש מכתיבה בפורום, פשוט מהסיבה ששם המשתמש פוגע בציבור הגולשים, בדיוק כמו שנחסם מכתיבה בפורום משתמש בעבר שנכנס בניק "נאציזם במולדת"... אז טום ויץ´- ברוך בואך
ו
, דגל קטן לבינתיים, עד הסיכום השבועי. מקווה שתשאר איתנו

LeeCooper69

New member
אני סנוב.... ו-Resputin משום מה

שונא אותי... או סתם מנצל כל הזדמנות להראות את זה (הדדי כפרה
) אז אני פשוט לא אגיב.... אויש!!! אני לא יכול יותר להחזיק מעמד!!!! ברוך הבא!!!
מה לעשות?!?! אני נחמד מטבעי.... אני מכור לזה

TwelveEyes

New member
המ המ..

מאחר וכבוד הראספי נמצא כרגע בטיול שנתי ואינו יכול להגן על כבודו, כסניגוריתו בפורום זה אגיד אך ורק: אין תגובה.

למעלה