שלום, אני חדש פה

Tacitus

New member
שלום, אני חדש פה

שלום לכל חברי ובאי הפורום. ברשותכם, אציג את עצמי: אני בן 24, סטודנט ללימודים קלאסיים והיסטוריה עתיקה. אגב, אני שומע מאה אחוז. הסיפור שלי הוא כזה: במהלך שירותי הצבאי (התנדבתי לצבא עקב סכרת), הכרתי חיילת מתנדבת גם כן,(היא, אתם בטח מנחשים, חירשת). יצא והתחברנו, והפכנו לזוג, והיינו יחד עד לא מזמן. (כמו שבטח הבנתם, היינו יחד בערך 5.5 שנים). התקופה שלנו ביחד הייתה מעניינת, כייפית ומאלפת כאחד. למדתי ממנה המון, דיעות קדומות שהיו לי ולחברים הסובבים אותי לגבי כבדי שמיעה וחירשים, ולגבי נושאים אחרים, נעלמו כלא היו. הפכתי לסובלני יותר. כיום אני לומד, ואחד ממפעליי הוא אירגון הרצאות (העתקה, סידור והוצאה מסודרת) לסטודנטים בעלי מוגבלויות כלשהן, בין אם זו דיסלקציה, חירשות או כל דבר אחר. זהו. יום טוב לכולם, טאקיטוס

0ne Man

New member
ברוך הבא לפורום טאקיטוס ../images/Emo13.gif

התופעה של זוגות מעורבים שומעים/לקש"ים הולכת ומתרחבת יותר ויותר, ויש הרבה זוגות מעורבים שגם נישאים באושר... יום טוב!

צלף

New member
כן גם אני חטאתי בחטא של נישואים

מעורבים...
ומענין אותי הלימודים שלקחת, לא שכיח שלומדים היום היסטוריה עתיקה ולימודים קלאסיים, אתה תמיד מוזמן להעלות נושאים כאלו בפורום להפריה הדדית, סתם ככה מה פירוש המשפט בלטינית שכתובה בחתימה שלך

Tacitus

New member
אז ככה:

ראשית, תודה על קבלת הפנים המלבבת. שנית, החתימה שלי. החתימה שלי היא המשפט הראשון מספרו של פובליוס קורלנליוס טאקיטוס, גדול ההסטוריונים של רומא הקלאסית, "ספר השנים". תרגום המשפט הוא: "תחילה היו בעיר רומא מלכים, את רומא שחרר [מעול המלכים] וייסד את הקונסולאט לוקיוס ברוטוס". אגב, אני ממש מצטער, לא הצגתי את עצמי בשמי האמיתי. שמי האמיתי הוא דויד.

למעלה