שלום אני חדש פה

kirkhammett

New member
שלום אני חדש פה

שאלה מישהו שמע או ראה את הסרט החייזרים באים חבר שלי סיפר לי שזה אחד הסרטים הכי מפחידים שהוא ראה ואני לא מצליח להשיג אותו

אוי מצטרפת לשאלה!

לחברה שלי יש טראומות מהסרט ומחייזרים כבר יותר מ3 שנים בגלל הסרט!. זה בערך כמו פרוייקט המכשפה מבלייר זה כאילו תיעוד, הנה מה שחברה שיל אמרה עליו - מישהו צילם את עצמו ואת העיר שלו תחת התקפת חייזרים וזה נראה הכי אמיתי בעולם!! זה פשוט נורא! בחיים שלי לא ראיתי סרט יותר מפחיד.. אפילו סיינס (שזה סרט דיי טיפשי) הפחיד אותה פי אלף רק בגלל שהיא חשבה על החייזרים מהסרט הזה 'החייזרים באים' - היא ממליצה לי לא לראות אותו.. אבל אני פשוט חייבת!.

orrrrrrrr

New member
ברוך הבא

מפחיד?--לא הייתי אומר. הסרט אולי עוסק ברובד הפסיכולוגי יותר, אבל לדעתי אין בו מספיק בשביל ליצור בעתה מסוימות... כך שהוא לא אחד הסרטים "המפחידים" ביותר, כול אחד ודעתו.. הסרט מוצג בפורמה מוקו\דוקומנטרית-כיוון שאין הוכחות אמיתיות לקיומם של חוצנים של עבמ"ים, אז הסרט רק משלב מספר אלמנטים של הדוקומנטרי.- זה מובא בעיקר בדוקרציה... הסרט מתאר את פלישת חיזרים לביתם של משפחה טיפוסית בעת ארוחת חג ההודיה.. הסרט ממחיש את הפחד, התהיות הסקרנות, את הרגעים האחרונים.. לא ממש אהבתי

kirkhammett

New member
מאיפה להשיג?

אבל מישהו יודע איך קוראים לו באנגלית כדי להוריד או אם יש אותו איפשהו?

orrrrrrrr

New member
אמממ

לסרט קוראים alian abduction :incident in lake county הסרט מזכיר לי פרק גרוע של תיקים באפלה בכול אופן אסור לדבר פה על הורדת סרטים- אז אני לא יכול לעזור לך בזה.. אבל תנסה בחנוית וידיאו, תנסו באוזן השלישית, יש להם דברים נדירים ביותר!!!

Lord Kass

New member
ראיתי את הסרט..

סרט יפה מפחיד? לא! ואם תשימו לב בסוף ב CAST רשום את השמות של האנשים ששיחקו את החייזרים...
אז כל מי שחשחב שזה סיפור אמיתי...טעה בגדול חחחח

וואלה נכון.......

ראיתי את הסרט הזה בערוץ 4 אצל דודה שלי.... הסוף שלו היה דיי מפחיד כזה ואז שמראים תמונות ואומרים שהאנשים האלה נעדרים עד היום ומביאים כאילו מספר להתקשר... אבל זה מבויים.. תודה לאל אבל זה באמת מפחיד בפעם הראשונה שרואים את זה כי זה ממש מראים חייזרים רודפים אחרי היושבים של הבית והורגים חלק מהם ומשתלטים עליהם מפחיד

למעלה