שלום אני חדש פה !
אני רוצה להקדיש למנהלת הפורום מתכון להכנת עוגיות שוקולד ציפס ! מוצרים ------------------------------------------------------------------ 1 ביצה טרופה קלות 115 גרם חמאה ללא מלח 100 גרם סוכר חום רך 100 גרם סוכר לבן 155 גרם קמח רגיל קמצוץ אבקת אפייה 150 גרם שוקולד ציפס 100 גרם שקדים טחונים 1/4 כפית תמצית ווניל תהליך הבישול ------------------------------------------------------------------ 1. מחממים מראש תנור לחום בינוני של 180 מעלות. מברישים שתי תבניות אפייה בחמאה ממוסת ומשהים במקרר עד שהחמאה מתייצבת. 2. בעזרת כף עץ או מערבל חשמלי, מקציפים חמאה, סוכר חום וסוכר לבן לתערובת קלילה ואוורירית. בהדרגה מוסיפים ביצה ותמצית וניל, מקציפים היטב אחרי כל תוספת. 3. מנפים יחד קמח, אבקת אפייה ושקדים טחונים. מקפלים מחצית לתוך תערובת הסוכר. כשהרכיבים כמעט מעורבבים, מוסיפים את שארית התערובת המנופה, ולאחר מכן מוסיפים שוקולד ציפס בזמן שממשיכים לערבב. 4. מחלקים ל-24 מנות, ומגלגלים לכדורים. מניחים את הכדורים בתבניות במרווחים גדולים, ומשטחים קלות. אופים במשך 15-20 דקות, או עד שהעוגיות חומות - זהובות. מוציאים את העוגיות מהתבנית כשהן עדיין חמות, מעבירים לרשת להתקרר. חוזרים על הפעולה עם התערובת הנותרת, ומכינים את התבניות לפי ההוראות בשלב 1. מאכסנים במיכל אטום
אני רוצה להקדיש למנהלת הפורום מתכון להכנת עוגיות שוקולד ציפס ! מוצרים ------------------------------------------------------------------ 1 ביצה טרופה קלות 115 גרם חמאה ללא מלח 100 גרם סוכר חום רך 100 גרם סוכר לבן 155 גרם קמח רגיל קמצוץ אבקת אפייה 150 גרם שוקולד ציפס 100 גרם שקדים טחונים 1/4 כפית תמצית ווניל תהליך הבישול ------------------------------------------------------------------ 1. מחממים מראש תנור לחום בינוני של 180 מעלות. מברישים שתי תבניות אפייה בחמאה ממוסת ומשהים במקרר עד שהחמאה מתייצבת. 2. בעזרת כף עץ או מערבל חשמלי, מקציפים חמאה, סוכר חום וסוכר לבן לתערובת קלילה ואוורירית. בהדרגה מוסיפים ביצה ותמצית וניל, מקציפים היטב אחרי כל תוספת. 3. מנפים יחד קמח, אבקת אפייה ושקדים טחונים. מקפלים מחצית לתוך תערובת הסוכר. כשהרכיבים כמעט מעורבבים, מוסיפים את שארית התערובת המנופה, ולאחר מכן מוסיפים שוקולד ציפס בזמן שממשיכים לערבב. 4. מחלקים ל-24 מנות, ומגלגלים לכדורים. מניחים את הכדורים בתבניות במרווחים גדולים, ומשטחים קלות. אופים במשך 15-20 דקות, או עד שהעוגיות חומות - זהובות. מוציאים את העוגיות מהתבנית כשהן עדיין חמות, מעבירים לרשת להתקרר. חוזרים על הפעולה עם התערובת הנותרת, ומכינים את התבניות לפי ההוראות בשלב 1. מאכסנים במיכל אטום