שלום אני חדש פה

slashon1

New member
שלום אני חדש פה

אני בן 18 אוהב מאד את לד זפלין ( איך אפשר שלא לאהוב אותם) מגיל 0 בערך מושמע בבית שלי לד זפלין ועוד רוק קלאסי עוד להקות שאני שומע: דיפ פארפל, בלאק סבאת, אירון מאידן, פריסט, גאנז אנד רוזס, דרים תיאטר, דת', אוזי בקריירת הסולו, קווין, מטאליקה(אולד סקול) אלה הלהקות האהובות עליי במיוחד ויש עוד הרבה רוק ומטאל שאני שומע יש לי שאלה: מה הוא מספר האלבומים המדויק של זפלין?? מהו לדעתכם האלבום הכי טוב שלהם ושיר הכי מועדף????? איזו הופעה היא הכי מומלצת???

slashon1

New member
ותודה לכל העונים מראש

אאילןן

New member
זהירות סכנת התמכרות

8 אלבומים ההופעה הכי טובה HOW THE WEST WOS WON לוס אנגלס 1972

ADN1234

New member
לאאילןן

כיום אני בת 30 וגרושה ללא ילדים בגלל נוחות חזרתי לגור אצל הורי {ביחידה ניפרדת }. בעלי לשעבר היה חולה אבל באמת חולה לסוג הזה של מוסיקה ולאט לאט גם אני התמכרתי לא יודעת איך קניתי כמעט את כל האלובמים שלהם והורדתי את מה שלא היה לי . יש לי אוסף של 130 דיסקים שונים עם חומרים משנים שהכל היה בשחור לבן . למרות שבין היחידה שאני גרה לבין בית הורים ישנם כ 20 מטר הם מתלןננים שאני שומעת חזק מידי לא הפלא כי יש לי מערכת טובה עם רמקולים שעלותם 580 ש"ח מסוג Focal-JMlab Grande Utopia Be . ומגבר שעלותו 7500 ש"ח מסוג Cambridge Audio Azur 840A Class XD אז שתבין המוסיקה שבוקעת ממערכת בוליוום סביר יכולה בקלות להחליף אורגזמה נשית. אם תרצה פעם לשמוע מוסיקה איכותית מהי אתה מוזמן לקפה

M e n s R e a

New member
למה שמונה?

אם מדובר על אלבומי אולפן, זה אמור להיות 9, לא? 1 2 3 4 Houses In through Presence physical Coda ולא בהכרח בסדר הזה...למרות שהאחרון יצא כבר אחרי שהם התפרקו. או שאני טועה.

אאילןן

New member
פיזיקל גרפיטי

אלבום כפול אולי זה מה שמטעה סך הכל 8 אלבומים (ללא אוספים וכדומה...)

M e n s R e a

New member
ברור, אבל זה עדיין תשעה

או שפיזיקל זה אוסף? כי אני לא יודע. פיזיקל זה אוסף?

פיזיקל אלבום כפול.

CODA שיצא לאחר מות ג'ון בונהם ופירוק הלהקה הוא גם אלבום סטודיו שכולל שירים שהלהקה או שלא הספיקה לשחרר לשוק או שמדובר בקטעי אאוטייקס במהלך כל הקריירה. יש גם שני שירים מההופעה המפורסמת בריאל אלברט האל. אבל ביחד עם כל שאר האלבומים מסתכם שיש תשעה אלבומי סטודיו ללהקה.

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif

כמו שחשבתי. ויש לי עוד שניים להשגת הדיסקוגרפיה המלאה. פנאן.

Anuerysm

New member
אני חושב

שהדיסקוגרפיה שלך יכולה להיות מושלמת בלי קודה אבל כמובן שקודה הוא אלבום טוב ולכן כדאי לקנות אותו

Anuerysm

New member
אבל זה לא ממש אלבום סטודיו

האלבום הוא לא של לד זפלין בלי ג'ון בונהאם הוא אלבום של קטעים שלא נכללו באלבומים אחרים

M e n s R e a

New member
אה

לא ידעתי. אז זה כן אלבום סטודיו-הוא לא הופעה ומכיל חומרים מקוריים של הלהקה ולא אוסף.

Anuerysm

New member
הוא מכיל קטע לייב אחד נראה לי

והוא בערך אוסף.. תחליט בעצמך

skirt9

New member
ברוכ הבאה!!

היי אני יונתן בן 14 מי-ם... אתה בן אדם מזליסט בטירופ שאתה שומע לדזפ מגיל 0!!!! אנלא ממש מכיר אותם מספיק טוב כדי להגיד מה ההופעה הכי טובה. בכל מקרה איך קוראים לך ומאיפה... (יש לאנשים פה נטייה לא להזכיר את זה... אהמ אהמ )

שמיקי

New member
ברוך הבא..

ענו לך על השאלות כבר.. ואלבום הכי טוב ושיר מועדף זה כל הזמן מתחלף, כרגע אצלי זה זפלין2.. what is and what should never be לילה טוב.

Jagged chaos

New member
האלבומים-

הקונצנזוס אומר שהאלבום הכי טוב שלהם הוא הרביעי (הוא גם הכי נמכר שלהם, למעלה מ-40 מיליון) אחרי זה הראשון והשני. אחרי זהPhysical Graffiti ו-House of the holy אחרי זה השלישי אחרי זה precense אחרי זה In Through the Outdoor

למעלה