שלום, אני חדש

שלום, אני חדש../images/Emo13.gif

אז דבר ראשון, יש לי היום יומולדת. דבר שני, אני כותב הרבה ומקווה שאתקבל כאן בחום. אבל יש לי רק בעיה אחת מעצבנת במיוחד: כל פעם שאני כותב אני בסוף לא מרוצה מזה ומוחק הכל. למשל, התחלתי עכשיו לכתוב משהו וממש, אבל ממש, אין לי חשק להמשיך אותו.

תודה על התגובות,אתם פשוט נחמדים מדי

איזה פורום נחמד וכיפי להיות בו, במיוחד כשיש לך יומולדת. אתם לא רוצים אותי פה? לא צריך! שלום ולא להתראות!

Boojie

New member
הרשה לי להסביר לך משהו, שנראה לי

שפספסת: אתה נמצא בפורום, לא בצ'ט. פורום פירושו שאתה משאיר הודעה עכשיו, ואנשים לא עונים לך עכשיו, מייד, ברגע זה, אלא כשהם מגיעים במקרה לפורום, מה שיכול להיות בעוד חמש דקות ויכול להיות גם בעוד יומיים. רוצה תשובות מיידיות? לך לצ'ט. רוצה להשתתף בפורום? תתנהג כמו בפורום. חכה לתשובה כמו בנאדם. טיפת נימוס כלפי שוכני הפורום עוד לא הזיקה לאף אחד.

אני יודע טוב מאוד מה זה פורום

ואני משתתף לפחות בחמישה, ובכולם עונים הרבה הרבה הרבה יותר מהר מכאן. אל תגיד לי שאנשים רואים את ההודעה ומתעצלים לכתוב "ברוך הבא, יומולדת שמח"? ואף-פעם לא קיבלתי תגובה ראשונה אחרי יומיים, תמיד הראשונה היא מקסימום אחרי שעה, שעה וחצי, ואולי התגובה הרביעית היא אחרי יומיים.

Boojie

New member
חומד, תאריך ההודעה הראשונה שלך

הוא מהיום (או אם אתה מתעקש, כבר אתמול). לא לפני יומיים. וכתבת ארבע הודעות היסטריות בטווח של ארבע שעות. אני חושבת שרצוי לדייק קצת יותר בעובדות כשהתאריך רשום בצורה ברורה בפורום. או שהזמן אצלך עובר בקצב שונה?

אולי זה סיפור? ../images/Emo13.gif

סיפור על מאגר רייסטלינים (או רייסטלין מאגר) שהזמן אצלם עובר שונה מאצלנו וכתוצאה מכך הם מובילים את כל עולם הסיפורים לאבדון, בוההה אההה אההה, מוווואאאאאההההה האה האאאאא!!! אהמ.. טוב.. זה רעיון, לא?

Boojie

New member
בהחלט, או רעיון לסיפור אחר

שבו מישהו שכותב הרבה ברשת מתחיל לשים לב שהזמן, כשהוא יושב ברשת, מתחיל לשבש את קצב המעבר שלו. והוא שם לב לזה כי לפעמים, כשהוא כותב הודעה, לוקח המון זמן עד שנכתבות תגובות (אבל השעון של השרת כותב שזה לא לקח הרבה), ולפעמים הוא מקבל המון תגובות נורא מהר (אם כי לפי הרישום של השעון לוקח כמה ימים), ואז הוא מבין שיש שיבושים במעבר הזמן בחלקים שונים של הרשת. אה?

אחל'ה ../images/Emo13.gif

אם הוא רק יסביר את התיארוך של הICQ שלי, זה כבר טוב..
אה.. זה גם יכול להסביר איך לאחר "כמה דקות" באינטרנט פתאום רואים שחלפו שעתיים..

GreatRiver

New member
קודם כל...

...יום הולדת שמח...
אני מקווה שעבר עליך יום הולדת נפלא, עמוס בקסמים... בקשר ל"בעיה" שלך - זו לא ממש בעיה, זה אפילו דבר טוב. רק תנסה לחדד את העניין קמעה - במקום למחוק את הכל, תשמור את הטקסט בצד ותחזור אליו לאחר תקופה מסוימת (זה יכול להיות מספר שעות, מספר ימים, או אפילו חודשים...). כשיגיע היום ותעיין בטקסט בשנית, במקום למחוק את הכל, תנסה לשכתב את מה שכתבת - למחוק פרטים לא רלוונטיים ולהוסיף אלמנטים שירעננו את הסיפור. - שיהיה לך יום טוב... - דודי.

למעלה