שלום, אני חדש

DemonDog

New member
שלום, אני חדש../images/Emo140.gif

הודעה ראשונה בפורום המצוין הזה אמנם, אבל אני קורא פה כבר זמן רב. על עצמי: אני בן 17 (שבוע הבא) ויצאתי למסע לפולין בחודש מאי במשלחת של שוחרי חיל האוויר למסע שערך 10 ימים. אני מעוניין להיות פעיל בפורום כדי לענות על שאלותיהם של האנשים שעומדים לנסוע למסע החשוב והמרתק הזה שללא ספק עיצב מחדש את אישיותי. שלכם, גיא מ.

וולקאם

היי מה שלומך??? נחמד לראות עוד מצטרפים חדשים במיוחד עכשיו שחלק עוזהים אותנו לטובת צבא ההגנה לישראל. בכל אופן אתה מוזמן להשתלב מבטיחים (או לפחות אני מבטיחה) לקבל אותך לחיק המשפחה הקטנה שלנו חחחחחח ואם אתה רוצה לשאול שאלות או להגיד שברים זה המקום הנכון תהנה פה .......

DemonDog

New member
תודה לכולם

אשמח אם תדברו איתי באייסי ובמסנג'ר (המספר בפרטים שלי).

homos3

New member
הולץ? טכני? ב"ש?

גם אני יצאתי לפולין אבל בשנה שעברה (2004) כשוחר... ברוכה הבאה...

DemonDog

New member
הולץ

ואני גם כן בפורום שוחרים, כמוך.. ולמה את חושבת שאני בת?

trigotrigo

New member
ברוך הבא

אתה יכול, במטותא, להסביר מה זו מסגרת "שוחרי חיל האוויר" (כלומר, מי משתתף בה, פרטים כלליים וכו')?

DemonDog

New member
לtrigotrigo

שוחר זהו המעמד שניתן לכל מי שלומד בבית ספר צבאי (במקרה שלי חיל האוויר) יצאתי למסע לפולין במשלחת שוחרי חיל האוויר (-כלומר מי שלומד בבית הספר של חיל האוויר) והיינו שם כמובן במדים (מי שהשתתף במצעד החיים השנה לא היה יכול לפספס אותנו בגלל המדים והדגלים).

trigotrigo

New member
אה מגניב

כמו קציני ים בעכו, מכמורת וכאלה, אז של חיל אוויר.. נחמד..

מדריך1

New member
בי"ס לקציני ים, מכמורת וכאלה

לתקן טעות, ביה"ס לקציני ים אינו שייך לחיל הים, אלא למשרד החינוך- המינהל לחינוך התישבותי,כנ"ל מכמורת. לראיה אין הם לובשים מדים של חיל הים,וגם הסמל על הכובע אינו של חיל הים יש להם סמלים משלהם, גם מפקד ביה"ס שעד לא מזמן הושאל מחיל הים לביה"ס כבר אינו לובש את מדי חיל הים אלא את מדי ביה"ס. חלק מבוגרי ביה"ס אכן מתגייסים לחיל הים אך אין זו חובה, למשל מי שרוצה להתנדב לקורס טיס. לא כך שוחרי חיל האויר. דרך אגב אני בוגר ביה"ס לקציני ים, מחזור ג'.

ה י י ל ה

New member
אכן כן............

אשפר לומר שקציני ים ומבואות ים הם פנימיות/ כפרי נוער. אני עצמי נסעתי במשלחת שהיו בה נציגים מקציני ים וממבואותים..........

trigotrigo

New member
רק שאלתי, תודה על ההסבר

רק מוזר לי, כי אני מכיר תלמידים מעכו והם לובשים מדים.. אבל אין זה משנה.. אתה יודע יותר טוב ממני, ולכן אתה צודק. תודה על ההארה!

למעלה