שלום, אני חדש

Beautiful Scar

New member
שלום חדשדשה../images/Emo9.gif

אני בתאל.. מעפולה בת 13 [לצערי הרב אני מעפולה!!] האמ שומעת מטאל ורוק כבד ^___________________________^ ונמ זהו נראה לי תשאלו שאלות עם בא לכם

Radi0Star

New member
היי אני חדש!

אני בן 20, אני לא חנון, אבל מעניין אותי הפורום אז החלטתי להצטרף!*מקווה שתקבלו אותי יפה*
רועי.

oribarak

New member
הגיע הפורום המיוחל!!!!!!

אוקי, אני אורי ברק, בן 15 מראשל"צ, ואני גיק גאה!!!! אני מגדיר עצמי כחנון מגניב..לא כחנון לפלף, אני גיטריסט\קלידן שאוהב רוקנרול שנות 60 70, אולי מייג'ור יזהה אותי מפורום אגדות רוק. תודה לאלוהים שהביא את הפורום הזה:) ד"א, שיגביר את הגיקיות שלי, אני במגמת ביופיזיקה בעמית עמל:)

Love Bem

New member
יאפי../images/Emo24.gif

חנונית גאה=] חחח...אני איימי ואני חושבת שזה פורום אדיר אז אפשר להצטרף? חחח...קרעה אותי איזה אחת שכתבה פה פורום לחננות ושהיא מקובלת lol איזה אנשים קרועים!

חדשה? ../images/Emo29.gif

ממ, קוראים לי יהב, אני בת 12. ו..אני לא יודעת בדיוק מה אני, אז אני כאן בשביל לגלות. D: או שבעצם, אין לי הגדרה. נאמ, היי. -.-"

חדשה../images/Emo13.gif

שלום..קוראים לי אור ואני בת 12.5 חנונית אני לא אבל קרוב..חחח... אני אוהבת משינה ורן דנקר... מקווה להשתלב פה יפה..

Diablo Girl

New member
יאאאא פורום חנונים!! XDD למה לא

אמרו לי קודם?????? אמממ טוב אנלא אשגע אותכם.. אור. תכף 17 (זקנה) מאיזור של זקנים במרכז (ראה ערך גבעתיים)
ולשאלתכם אם אני חנונית?! אנערףףף לא חושבתתת אבל חנונים זה חמודד!!!

שלוםםם..!!!../images/Emo13.gif

אני חדשה פההה... זה ניראה לי פורום ממש מאגניב... קוראים לי מאיה ואני מערד... אמממ.. וזהו... וגמ'ני חנונית ((גאהה))..!!!
מקווה להשתלב פה...

melody3

New member
שלום, אני חנון.

יש לי תחביבים חנוניים, ואני מתנהג כמו חנון. בשנה האחרונה אני גם צוחק על חשבונם של אנשים שעושים טעויות מחשבה פשוטות, או פשוט מתנהגים כמו טיפשים. ואני לא יודע עד כמה נוח לי עם זה. מה לעשות? P:

Blue Pencil

New member
שלומ. DD:

אני לא יודעת אם אני נחשבת חנונית, כי נכון-אני לא מהמקובלים[שבעצם אף אחד לא מקבל],אבל יש לי חברים,וסבבה לי איתם. בכל אופן, הפורום הזה מגניב.
אז אני כאן. DD:

Road death

New member
שלום אנשים.

אני חדש פה.. נמ.. מנגן בגיטרה (גם חשמלית), בן 13 מחיפה.. נראה לי.. ו..נמ.. אנהי אשמח להשתלב פה.. יומטוב אנשים.. חוח

Hinamori

New member
פורום גיקים ! 3>

מאגניב ^___^ כלומר, לא מאגניב ._. כלומר, ארג. לאמשנה ;; אני חנ ^_^ והיום הבנתי שאני הדבר הכי גיקי שקיים, אבל זה לא כאילו לא ידעתי את זה קודם. גיקים !!!!!!!!11111 33333333>

תמיר1991

New member
אני תמיר ואני חנון../images/Emo9.gif

טוב, תלוי איך אתם מגדירים חנון
כיתת מחוננים, לימודים באוניברסיטה, איסוף בולים והתמכרות קשה לספרי עיון והיסטוריה נחשב? כי אם כן, אני חנון
שיהיה לכם יום נעים
תמיר.

Klaha

New member
אני חדשה.

XDDDDD אני קוראת סמויה אומשהו. טב קוראים לי דפנע XP וזהו O.O

noname202

New member
טוב נו...גמאני חדשה../images/Emo9.gif

די הזוי - פורום חנונים
לא נורא יהיה מגניב...
אני גלי, מקריית מוצקין, מה שמכונה "חרשנית"
וחפרנית
ולומדת לתואר ראשון בפסיכולוגיה וניהול באו"פ.... שיהיה פה רק כיף
והרבה חפירות

mikmik000

New member
היי לכולם ../images/Emo13.gif

נמנמ.. חדשה פה..
סתם רציתי להגיד שאתם פורום שולט וכאלה..
חנונים זה עם חמוד..
במיוחד כאלה ששומעים רוק ומנגנים על גיטרות [קראתי כמה הודעות פה..
] אז ממ.. זהו..
שמחה להכיר עוד אנשים חסרי חיים [לא לקחת את זה אישית.. גם אני חסרת חיים.
] מיכל

O r c h i d

New member
חדש פה../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

אני לא ממש חנון... אבל נגיד
מדריך הטרמפיסט לגלקסיה שליטה

למעלה