שלום אני חדש.

n s 92

New member
שלום אני חדש.

קוראים לי נפתלי אני בן 11 וחצי ואני אוהב לקרוא. רציתי לשאול אם משהו קרא את הסדרות \ הסדרה? בלגריאד והמלוריאן וקורות בלגראת הקוסם וקורות פולגרה הקוסמת ? ויכול להמליץ לי על ספר (עדיף סדרה)בסגנון ? תודה מראש נפתלי.

sagiberg

New member
ברוך הבא נפתלי../images/Emo24.gif

הספרים שציינת אינם מוכרים לי אבל אני אנסה לברר ולחזור עם תשובה. מה לגבי הארי פוטר ? קראת ? ואם כן, אהבת ?

Mנטה

New member
לא צריך להיסחף......

אנשים, מדובר בסדרה שמתחילה ממש רע, הקצב שלה איטי, בשלושה כרכים קורה מה שיכול היה לקרות בכל ספר סביר בעשרים עמודים, יש מלא דמויות והחידודים ביניהם, שעליהם בנוי כל הספר בעצם, ממש חוזרים על עצמם ומעייפים מאוד. אבל מה, לקראת הכרך הרביעי פתאום קורים דברים מותחים ועד סוף החמישי פתאום נשאבים באופן מצליל במיוחד לתוך העלילה. במלוריאן הדברים חוזרים על עצמם בדיוק אותו הדבר, אבל מי שמגיע למלוריאן עושה את זה כי הוא באיזשהו אופן פלאי התאהב בדיוק בחסרונות של הספר. אני חייבת להתוודות שקראתי את כל עשרת הספרים פעמיים וזה קרה לי, התאהבתי בספר הזה על אף ואולי דוקא בגלל חסרונותיו. אז הנאה- כן ממש טובה ? - ממש לא.

n s 92

New member
../images/Emo3.gif אני ממש לא מסכים איתך.

אני בערך בגיל 7 ניסיתי להתחיל לקרו את זה אבל אז עוד לא קראתי הרבה ספרים ארוכים (שלא לדבר על סדרות - עד אז קראתי רק את סדרת " נרניה " שאני מאמין ששמעת עליה וקראת אותה) אז התחלתי לקרוא את הפרק הראשון והוא שעמם אותי אז לא הייתי מורגל לקרוא הרבה - והפסקתי (חשבתי שגם אם הספר מענין אז לא שווה את המאמץ של לקרוא עד לקטע המעניין) אחרי אבע שנים החלטתי לנסות לקרוא שוב וראיתי שחבל שלא המשכתי אז בגלל שמהפרק השני הספר התחיל להיות מענין.

Mנטה

New member
כנראה שמה שטוב לגיל 11 לא בהכרח

טוב בגיל מאוחר יותר.

n s 92

New member
זהו שאחותי קראה את זה בערך בגיל

15 או 16 . ורק אז נתנה לי לקרוא אותו.

פרחבר

New member
המלצה חמה על הסדרה ../images/Emo99.gif

סליחה על ההתפרצות, עוד תולעת ספרים נכנסה לכאן... יש לי את *כל* הסדרות (סה"כ כ-10 ספרים...) חוזרת וקוראת אותם בלי סוף. ספרים שאהבתי : סדרת הדרקונים - אן מקפארי סדרת הארי פוטר מלכת השלג (ישן נושן...) הסדרות של רומח הדרקון, דרקונים של .... (הרבה) - שוב ברשותי - כל הסדרות סדרת חפצי הכוח - הראשון הטוב מכולם יש עוד הרבה כעקרון - מד"ב - פנטסיה

למעלה