שלום אני חדש!

SirPsychoSexy1

New member
שלום אני חדש!

אהלן, הגעתי לפורום הזה דרך הפורום בהייד פארק.. מזל טוב אני רואה שהפורום הזה די חדש! קוראים לי אייל אני בן 18 וחצי.. הדיסק האהוב עליי הוא כמובן BLOOD SUGAR SEX MAGIK שיר אהוב הוא SIR PSYCHO SEXY שתי שאלות לי אליכם: 1. מי פה הלך לראות את הפאנקי מאנקס (המחווה לצ'ילי פפרז) ? 2. מי פה היה בהופעה אמיתית של הצ'ילי פפרז...? (אני הייתי בתחילת השנה בספטמבר בהופעה בפילדפליה) שיהיה לכולכם יום טוב, אייל

oNaRa

New member
שלום../images/Emo13.gif

1. מתי זה ואיפה? 2. לצערי לא.

country joe

New member
אני הייתי בפאנקי מונקס

ממש נהניתי. הם עושים את זה מעולה...

SirPsychoSexy1

New member
הממ ככה:

קודם כל ההופעה הבאה שלהם היא ביום ששי ה12.12 בבארבי תל אביב בשעה 0:00.. אבל לפי דעתי לפני 1:00 הם לא יעלו לבמה... הם להקה מצויינת הגיטריסט שלהם הוא הגיטריסט של היהודים!! והוא עולה עם שרשרת על המכנסיים שלו שאני נתתי לו באחת ההופעות D: דפנה.. אני STARVIN_M בהייד פארק... וזהו

anati5

New member
הייתי בפאנקי מונקס

והיה סוףףףף הדרך! וסביר להניח שאני יהיה שם גם ביום שישי בבארבי. ועדיין לא יצא לראות את הצ'ילי פפרס לאכזבתי... אבל אני מקווה שעוד ייצא.

m a n k o

New member
וולקאם

לא הייתי בהופעה שלהם וגם יום שישי הזה אני לא מתכוונת ללכת.. יש הופעות הרבה יותר שווה בתמונע... נראה אולי אם יהיה לי איזה יום שישי משעמם אחד אני אלך... ולא יצא לי להיות בהופעה שלהם לצערי

lollapalooza

New member
שלום../images/Emo70.gif

ברוך הבא.
אני הדס. אני לא אגיד "לשירותך" כדי שלא יציקו לי בבקשות לתה, קפה ושאר מטעמים... מקווה שתהנה פה.

Dr Drums

New member
../images/Emo24.gif ממצב! ברוך הבא

!! תהנה ותלמד וכוכוכווכו ד"א אהבתי תשם שלך!...!

למעלה