שלום, אני חדש!!!

glock X

New member
שלום, אני חדש!!!

היי לכולם, אני חדש פה, יש לי אקוואריום כבר שנה וחצי, מטר פנורמי, דיגלתי בהתחלה ציקלידים כמו ג'והני, סכין ליצן, זברות, אוסקרים, טקססים וכדומה, אבל לאחרונה מזה חודשיים החלפתי הכל בדגים טרופיים, עכשיו אני מגדל שישה דיסקוסים, 12 סקלרים, נחש מורנה בינוני, שני צלופחי ראש סוס, ארבעה רמירזים יפיפים, ודג קרב בודד, תפארת האק' שלי זה הדיסקוסים היפיפים כמובן, נעים מאוד

duel

New member
ברוך הבא לפורום

אני קורא את רשימת הדגים שיש לך כרגע באקווריום וזה נשמע מטורף, שילוב מטורף. אם היית שואל האם השילוב מתאים סביר להניח שלא הייתי ממליץ על השילוב. אך דבר אחד למדתי בתחום גידול הדגים והוא שיש תמיד יוצא מן הכלל. תעדכן אותנו על החבר'ה שלך באקווריום. נעים מאוד, דודי

glock X

New member
היי DUEL

באמת שמעתי מהרבה אנשים שזה שילוב מטורף , אתה לא רוצה לדעת מה מקודם היה לי בתוכו, היו לי חמישים דגים בתוך האק' כולל סומטרות כרישים, פאנטומים, קריסטלים, חתול מתהפך, גופים, ועוד ועוד ועוד, הוצאתי הכל חדש כי אני רוצה לגדל רק את הדיסקוסים ואת הרמירזים, אני מתאר לעצמי שכשאתה אומר מטורף אתה מתכוון לכמות כי בשילוב עצמו אין שום בעיה, סקלרים דיסקוסים ורמירזים חיים מעולה ביחד אני רק צריך להוציא כמה סקלרים (יש לי 14 סקלרים אני משאיר 4) וזהו, האק' נראה מעולה , מים צלולים , פילטר 400 לשעה עם פחם כימיפיור וחרסינה, צמחיה מפלסטיק וארבעה שתילים חיים, זה אק' יפה השקעתי בו הרבה תיסכול עד שזה הגיע לרמה שאני רוצה, ולסוג הדגים שאני מתחבר אליו, אגב ראיתי בגלריה תמונה של האק' הישן שלי עם הסכיני ליצן, כנראה שכן הייתי פה פעם מזמן, נו אוהב דגים נשאר אוהב דגים אין מה לעשות, המשךךך יום טובבבבבבב לכולם

duel

New member
אנו רוצים שתעלה תמונה של האקווריום

החדש לגלריה. למה שרק אתה תהנה!?

אכן נשמע מאד צפוף.

אבל גם אם הוא לא צפוף(ואני מחזיק אקווריום בגודל דומה עם הרבה פחות דגים)המורנה והצלופחים ממש לא מתאימים לשאר האוכלוסיה... אני מקווה שכולם ישרדו...

למעלה