שלום!!אני חדש!!

STA1

New member
שלום!!אני חדש!!

אני אוהב את פוקימון!!לא חולה מושבע שיודע הכל ועושה כל דבר שקשור לעניין!!הסידרה מגניבה!!ראיתי כמה סרטים מעניינים מאוד!!חוץ מהשלישי שהיה משעמם מוות!!ודרך אגב!!מישהו יכול להגיד לי אם אני יכול להשיג את הסרטים באינטרנט?תודה על כל עזרה!!

livnatkris

New member
../images/Emo29.gif

א. ברוך הבא ב. אשפר למצוא הכל באינטרנט...אם אתה מחפש בעברית זה באמת אין לי מושג ג. ממליצה לך בחום לראות את הספיישל של ראיקו! יש גם תמונות מהספיישל בגלרייה כאן!

livnatkris

New member
../images/Emo29.gif

א. ברוך הבא ב. אשפר למצוא הכל באינטרנט...אם אתה מחפש בעברית זה באמת אין לי מושג ג. ממליצה לך בחום לראות את הספיישל של ראיקו! יש גם תמונות מהספיישל בגלרייה כאן!

CibiHeart92

New member
האוודי

אינדיד אני ממליצה בחום על הראיקוספיישל, וגם ממליצה בחום לשרוף את תפוז..*שיעול* ברוך הבא ותהנה כאן! אבל זהירות עם ההתלהבות בסוף עוד תתקע בקיר ותהנה מזה (לייק מי ^^)

Thestral

New member
ברוך-הבא../images/Emo65.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אני יודע שאפשר להשיג אותם דרך תכנות שיתוף הקבצים אך עלי גם להגיד שאינינו מתכוונים להורדות לא חוקיות!:-X

Yuske

New member
היי ברוכה הבאה לפורום^_^

ספר על עצמך עוד קצת, כגון שם, מי אתה, תחביבים, איזור מגורים, אוכל אהוב ושאר דברים חיוניים שיכולים להפיל אותך כשיפתח יתעצבן עלייך (שזה לא יקרה לעולם)

Yuske

New member
אכן תמונה שולטת

ואכן, התמונה הזו לא שייכת לי!!! וחוצמזה חשבתי קצת לשים פה תמונות מצחיקות לשם שינוי....לא התאים לכם? בסדר,,,אתם יודעים מה? סבבה! הנה משהו שיגרום לכם לבכות!!!

ff5

New member
אני אוהב את ג'סי הקטנה../images/Emo99.gif

. "הכנתי עוגות משלג, עוגיות משלג ואפילו..". לא זוכר מהO_O.

Yuske

New member
יוווו זה היה פרק כלכך שולט

או שזה היה קטע כזה שולט?......*מהרהר קשות*

למעלה