שלום אני חדש..

D o c t o r X

New member
שלום אני חדש..

שלום אני דיי חדש בקיפולי נייר אבל כול מה שעשיתי צלמתי והעלתי אותם. אם אתם יכולים בבקשה להכינס ללינק: הלינק לאתר ולהגיב על העבודות שלי תודה מראש

bshuval

New member
מרשים מאד

לא הייתי מנחש שאתה חדש! האם פגשת עוד חובבי אוריגאמי? אם לא, כדאי לך להצטרף למועדון החובבים! פרטים כאן

D o c t o r X

New member
תודה רבה

תודה רבה לכם. אני יותר אוהב את התחום של המודולרים כמו שאתם רואים. קניתי גם שלושה ספרים על זה.

snirliat

New member
שלום

אפשר אוךלי לקבל את הדיאגרמה לתמונה 41 שלך זה דחוף אני מחפשת את זה כבר הרבה זמן תודה מראש

miriami1

New member
כל הכבוד + שאלה על סוגי נייר

מאד התרשמתי מהיצירות שלך. גם אני די חדשה בקיפולי נייר (עוד לא עשיתי את כל מה שאתה עשית, אבל הספרים בדרך...) ועכשיו לשאלה - לך ולכל הוותיקים בפורום: באיזה סוגי נייר מומלץ להשתמש ליצירות רב-יחידתיות: למשל kusudama - האם מצריך 10X10 ס"מ דו צדדי, או שחד-צדדי מספיק? האם ניירות "3 (כאלה שאפשר לקנות בקופסא של 1000) יהיו טובים? האם אתם קונים גליונות גדולים וחותכים לבד בגיליוטינה? תודה מראש לכולם!

matanbi

New member
זה תלוי

את יכולה להשתמש גם בניירות דפי ממו-דפי טלפון ליצירת מודולריים,לפחות כך אני התחלתי בהתחלה.אבל הכי טוב זה דפי אוריגמי,לפי דעתי לקיפוליים לא מסובכים של מודולריים זה טות להשתמש בגודל 10 על 10

miriami1

New member
אין סטנדרט אחיד של דפי ממו

תודה על התשובה. ניסיתי לקפל בדפי ממו של טלפון. עברתי אצל כל האנשים בעבודה (אני עובדת במקום שבו כל אחד מקבל את הציוד המשרדי שלו מהחברה על ידיה הוא מועסק), והסתובבתי גם בחנויות הכתיבה הגנריות (קרביץ, ארטא ואחרות). למרבה הזוועה הסתבר לי שאין סטנדרט אחיד של דפי ממו!!! יש דפים בגדלים שונים, יש בעוביים שונים, יש אפילו (שומו שמיים) כאלה שאינם ריבועים ... אפילו חבילה סגורה בחנות יכולה להכיל מספר סוגים שונים של דפים. ועיקר הבעיות הן דווקא בצבעים היותר מעניינים... אז אני מסכימה שאכן כדאי להשתמש בנייר של אוריגמי

למעלה