שלום אני חדש!!

יעקב55

New member
שלום אני חדש!!

גם בפורום ואפשר לומר גם בתלת! התחלתי למדל את audi tt בתוכנה 3dmax 7 ואני יודע שזה לא היה חכם להתחיל משהו קשה! יש לי בעיה עיקרית שאני לא מצליח לעשות החלקה נורמאלית! כשאני מוסיף את המודפיר meshmooth נוצר לי הרבה עיוותים לא רצונים! אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים החלקה לדבר הזה ושזה יראה נורמלי אני מאוד יודה לו!! זה ממש כיף לעשות דברים בתלת!

יעקב55

New member
אני יודע

שלא גמרתי את המידול ונשאר לי עוד לעבוד על זה!!!

3Dead

New member
זה דיי מוזר ....

כי ה WIRE נראה בסדר גמור . אבל בתמונה הראשונה רואים משולשים ... אני חושב שיש לך בעיית תצוגה ... אתה משתמש ב OPENGL או DIRECTX ? ב MESHSMOOT תעלה את רמת ההחלקה ל 2 ותנסה לרנדר ...

Voxel

New member
ברוך הבא

קודם כל, סחטיין על ההתחלה, זה אכן מראה על שאיפות גבוהות. אתה עושה טוטריאל למכונית? לגבי הבעיות בהחלקה, תבדוק אם ה mesh תקין - אין ורטקסים כפולים, משולשים\קוואדים לא עולים אחד על השני באזורים הבעייתיים. אם תוכל לצרף תמונה של ה wireframe לאחר ההחלקה, זה יכול לכוון לפתרון. (עוד דבר, בזהירות עם כל סימני הקריאה, זה חותך..
)

Aryez91

New member
הwire נראה ממש נקי

תנסה להוסיף מודיפייר HSDS, לבחור את כל הפוליגונים של המודל, וללחוץ Subdivide.. יש מקרים בהם הסוג הזה של ההחלקה עובד יותר טוב מהmeshsmooth.. תמשיך לעדכן, נראה מעניין..

יעקב55

New member
תודה על התגובות!

תודה אני ינסה את המודיפייר HSDS אני נראה לי משתמש בOPENGL ולא יודע מה זה אומר כל כך, הבעיות של ההחלקה הם בעיקר בין החיבורים של הפלטות של המכונית אני יעלה תמונה מחר של wireframe לאחר החלקה! ושוב תודה!!!!!

למעלה