שלום אני חדש!!! :)

שלום אני חדש!!! :)

קוראים לי דור אני בן 16 וחצי ואני שומע דיויד כבר יותר משנה וחצי ואני פשוט מעריץ את הבן אדם.... לשמחתי גיליתי שיש פורום דויד ברוזה וישר כתבתי. מקווה להשתלב מהר דור

YulaShpil

New member
ברוך הבא, דור ../images/Emo140.gif

זהירות בסיבוב, ואל תשכח איתות בהשתלבות...

אממממ...

הייתי במחנה בדרום זה היה אחרי פסח כיתה ח' ובטקס שרו את שיר אהבה בדואי, לא ידעתי איך קוראים לשיר פשוט הכרתי קצת את המנגינה וזהו. בקיץ היה בית ריק לידידה שלי דיברו על מוזיקה ושמעתי את השם ושרתי להם את המנגינה אמרו לי שזה השיר הזה ויש גירסה של דויד ברוזה ויש ליצחק קלפטר. חזרתי הביתה וברוע רב הורדתי את השיר מקאזה(סליחה אני לא יעשה את זה יותר
)של שני האנשים וכמובן אהבתי יותראת דיויד אז הורדתי עוד שירים שלו וזהו הייתי מכור לו. חיפשתי בין הקלטות של אמא שלי ומצאתי את ההופעה במצדה מ93/94 שמעתי והחלטתי ללכת להופעה גייסתי חברים(אחד מהם קרוב משפחה של רותי, כן כן אני מכיר את האחיינים של דיויד) והלכנו להופעה שם קניתיאת האשה שאיתי ומאז קניתי את המיטב, ההופעה במצדה ב99, את הdvd, פארקינג קומפלטו ואתזה הכל או כלום... וזהו ניראה קצת חפרתי

handlessman

New member
איזו היסטוריה... ברוך הבא!

מקווים שתשתלב יפה. אני עמרי ה-BABY של הפורום (כן, כן, יותר צעיר ממך ומעוד מישהו חדש שהצטרף לאחרונה, סופסוף כשקיוויתי שיהיה פה מישהו יותר צעיר ממני... אני בן 15 אם זה מעניין אותך)

היי לכם

פשש נחמד לדעת שיש פה גם אנשים בגילי, רוב הקהל של דיויד הוא בן 20 פלוס אני מאמין שגם ככה זה בפורום(נכון?) מישהו פה מנגן על כלי נגינה או משהו? אני מנגן על פסנתר, גיטרה וקצת גיטרה בס ואם כן יש פה למישהו אולי תאבים של דיויד אני מוציא אקורדים אבל מנגינות אני לא מצליח אז אם למישהו יש זה יהיה נחמד.

lile0

New member
לגבי הגילאים-תשאל את ענבל, היא

עשתה ממוצע של הגילאים... אבל עכשיו צריך לעשות ממוצע חדש- ענבל, תני שעורי בית לזאטוטים שלך.. רוב האנשים הם עשרים פלוס. אני בת 24, ולא מנגנת על אף כלי..

למעלה