שלום ^^ אני חדש

Nahum619

New member
שלום ^^ אני חדש

שמי נחום ואני בן 19 מרחובות, ידיד ילדות של פרלמן (המנהל). המסנג'ר שלי הוא: [email protected] אני התחלתי בליץ' (למרות שאור ספיילר לי עד פרק 59 ~_~), ואני אוהב את הסדרה, מקווה להשתלב :)

Goggle Girl

New member
59?! O: תתבייש אור! ><

ברוך הבא ^______________^ (כמה מרענן לראות אנשים חדשים
אם זה מה שבוא הסדרה לארץ יביא, אני בעד XD)

Guid

New member
מה?!?!

כשהסדרה תגיע לארץ יהיו כאן נחילים של נובים קטנים ודביקים! את יכולה לשוטט בפורומי נארוטו השונים כדי להבין... למרות שיגיעו גם כמה אנשים נורמלים...

Goggle Girl

New member
שמע, אני בבליץ' אורג איי אל

אני חושבת שאני אוכל להתמודד איתם XD

../images/Emo15.gif אני כבר מומחית

לסילוק נובים מדרכי (הבצפר שלי כנראה הוכרז כשמורת נובים, כי הם בכול מקום!!!) ואני גאה להיות טרטרנית הרעיונות השנייה במעלה לעדי-סאנסיי (למרות ששלי הרבה פחות שפויים. ראה פרשיית הפיג'מה של ביאקויה, עיצובי הפנים של רוקיה, והשאלה הגורלית: מה יותר קשה: להתחרות ברוח הלחימה של קנפאצ'י, או לנקות אחריה?. מצב שני, אני אסירה במובד כליאה בית ספרי, ומעונה בידי גרגרמל (המורה לגאומטריה), מייקל ג'קסונית (המורה לאלגברה שיש לה אף.... מזה אף!), מטורף חובש כיפה שמשום מה נותנים לו להתעסק בכימיקלים (מורה לכימיה), וזאולוג עם חיבה מוגזמת לדגים (מתן). אתם מצפים שאני אשמור על מחשבות שפויות?) בכול אופן, אני חושבת שאני מסוגלת לגרש נובים די בקלות, כי בקרוב יגיע לידי ספר חדש על המסורת היפאנית. מה שאומר- מאמר! (כן. יש לי ספר זה אומר אני יכולה לייצר מאמר! אני סובלת ממחסור בספרים לאחרונה) נובים לא בוניים לעכל מאמרים פילוסופיים.... בכול אופן- כהם יבואו תצפה להם הפתעה לא נעימה.

Goggle Girl

New member
לא! לא מסלקים נובים!

בייחוד כשעדיין לא בטוחים האם הם באמת נובים או חדשים. כולנו היינו חדשים בשלב זה או אחר בחיינו ואין סיבה לגרש כל אחד עד שלא הוכחה נוביותו. אחרי הכל, עם חדשים אפשר לדבר ובסופו של דבר הם הופכים להיות חלק מהקהילה שלנו. נוביות, לעומת זאת, זה לא שלב חולף. נוביות - זו פילוסופיה. נוביות - זו דרך חיים. נוביות - זו תורה. ובהם ארשה לך לרדות כאוות נפשך, ניצע-צ'אן ^3^

../images/Emo15.gif התכוונתי לנובים-נובים

לא לנובים-חדשים. ואני רוצה משגר טילים כמו של אורורו, מטעמי "אני רוצה להרוג את ההאולואיות דמלמדות אותנו מתמטיקה" (או: להרוג את גרגמל ומייקל ג'קסון, שככה אנחנו קוראים להן).

Goggle Girl

New member
אבל מתמטיקה = ../images/Emo23.gif

היא הצילה אותי בתיכון וגם במבחן לצבא עכשיו XD

../images/Emo15.gif כל כך לא .... -.-

אני בנאדם הומאני. תנו לי אותיות, מילים וכ"ו ואני אהיה מאושרת. מספרים ואני? לאאאא. עזבי את זה שיש לי תסמונת-האונה הימנית המקוללת שבגלל שאני פגה (חודש שישי, פחות מקילו, חודשיים אינקובטור עם הנשמה והכול) והמוח שלי לא סביים לגמרי להתפתח בצד הימני שבמקרה אחראי על מתמטיקעה וכישורים חברתיים אני חרא בזה. אבל הייתרון הוא שכל האנרגייה שלא הולכת לשם הלכה למקום כגון הדמיון והיצרתיות (או ההזיות שלי, לחליפין). בקיצור- אני ומספרים זה פשוט לא שילוב טוב.

Goggle Girl

New member
אותיות ומילים זה לא הומני

אם כוונתך לדוגמא למקצוע לשון. זה הולך אחרי סט חוקים עם סימנים מוסכמים ונוסחאות. והצד הימני במוח הוא הוא האחראי על הומניות... אלא אם כן את שמאלית
וזה שאני ריאלית בכאב לא מונע ממני מלהיות הזויה יותר ממך XD

../images/Emo15.gif בגלל זה אני האנטיתזה שלך!

כי אנחנו הפכים. אני תוהה על כמה מיפם מזוקיים פאקינג שפכו על כדוריות הדם של רנג'י שיוצאות לו כאלו מזרקות (מים מזוקיים גורמים להתפוצצות של כדויות דם אדומות ואז נראה כאילו יש הרבה יותר דם), ואת חושבת על דברים ברומו של עולם.

Goggle Girl

New member
"דברים ברומו של עולם"

מה גרם לאיצ'יגו לאהוב שוקולד? מה גרם לרוקיה לאהוב ארנבים? (רנג'י בתחפושת נכלל ברשימת האופציות) מתי האנאטארו ומיזואירו יודו באהבתם הנכזבת לאיצ'יגו? למה למען השם הפילרים של נארוטו עדיין נמשכים? מה דון קאנאונג'י עושה בין פרק פילר לפרק פילר? ... זו תהיה מעניינת האמת *עושה רשימה* לא לגנוב קונספט! DX

Goggle Girl

New member
אנשים שפשוט לא יודעים יותר טוב

ושואלים שאלות שלכאורה ניראות נוביות אבל זה כי הם חדשים בעסק. תני להם כמה חודשים להכיר את האנימה ועוד כמה אנימות והם יפסיקו להתנהג כמו נובים. נובים לעומת זאת אי אפשר לגמול.

shui chan

New member
ברוך הבא :)

באיזה פרק אתה נמצא כבר? D: וספוילרים זה רע >: אממם.. תהנה וכאלה
~

Guid

New member
ברוך הבא!

ואל דאגה, למרות הספויילר אתה עדיין תהנה! מבטיח!

למעלה