שלום אני חדש.

pistachio38

New member
שלום אני חדש.

לצערי אני לא אסקסואלי ואפילו ההיפך. יש לי חלום שיום אחד אני אעבור סירוס כימי ואהפוך לאסקסואלי. (אני רציני לגמרי). אני מקווה שמנהלי הפורום יסכימו לקבל אותי לפורום, למרות שאני לא אסקסואלי. אם אני אתקבל לפורום, אשמח להכיר אותכם ואני מקווה שגם אתם תשמחו להכיר אותי.

korpiklaani

New member
OMG O___o

אתה יכול להשאר אבל מה לך ולפורום הזה? אמרת סירוס כימי.. אוקיי אז לא תוכל לקיים יחסי מין , עדיין תמשך מינית למי שאתה נמשך חוץ מזה נשמע לגמרי קיצוני ומיותר

pistachio38

New member
לא נכון. סירוס כימי עובד על המשיכה.

אם אני אעבור סירוס כימי, אז אני לא אמשך לאף אחת. יש 2 בעיות בעניין הזה. 1- בעיה כלכלית. זה מאוד יקר. 2- אני לא פושע ונותנים את זה לפושעים. נ.ב תודה שהסכמת שאשאר.

korpiklaani

New member
גם לפושעים לא בדיוק נותנים את זה...

ולמה זה טוב בכלל שאתה תהפך לא-מיני? כלומר משהו שאתה לא.

pistachio38

New member
יש 3 או 4 סיבות..

1- נמאס לי לחשוב כול הזמן על סקס. אני "משעשע" את עצמי בערך 6 פעמים בממוצע ביום. אני לא מוכן לוותר לעולם על ההנאה מאוכל , אבל אני כן מוכן לוותר על ההנאה מסקס. 2- אני מאוד אוהב תשומת לב ואוהב חברים, אבל מעדיף לחיות לבד. אני לא רוצה להתחתן ורוצה לחיות לבד בשקט. תרתי משמע. 3- אני לא אדם מושך מבחינה מינית ולכן אני הולך לפעמים לנערות ליווי. זה מעיק מבחינה כלכלית וגם גורם לי לתחושת ריקנות לטווח הארוך. אבל האמת שכדי לממן את הסירוס הכימי, אני מימלא אצתרך להיות אמיד בעתיד. 4- יש סיבה נוספת שהיא קצת מביכה ואני מעדיף לא לספר אותה.

למעלה