שלום אני חדש..

שלום אני חדש..

היי אני דניאל גל מחוות הרלב בכפר נטר יש לי סוס שקוראים לו סקרלט ליטל פפי הידוע גם בשמו הרוסי..גררררגורי..חחח אני רוכב ומתחרה ברכיה מערבית על הסוס שלי..בריינינג ירוקי..מקווה להשתלב מהר...וחג שמח לכולם..אהה ו... NO MATAN THIS CHIC סיפר לי על הפורום..תודה.

Deep Blue Sky

New member
היי

אני **** (לא אומרת את שמי) , כבר לא רוכבת, בעבר רכבתי שנתיים וחצי אינגליש קפיצות , מקווה לחזור לרכב. שים תמונות של הסוס שלך

2eye

New member
שלומת :]

אני עמרי, בן 14, רוכב בבצרה (אינגליש, קפיצות)....יש לי סוס ושמו אמרלד ריזלינג P: חג שמח גם לך :] אולי תעלה תמונה של סקרלט ליטל פאפי?

הלווו=]

אני ענבר=] רוכבת בחוות צח
ויש לי חצי פנסיון על וניצה
חג שמח ותהנה
=]

doron225

New member
שלוםםם

אני דורון מחוות חניאל אין סוס [זמנית!] רוכבת 4 שנים רוכבת ווסטרן ומתחרה באולראונד :) השתלבות נעימה!!

Ruf Lil RusGal

New member
היי ---> פה יש תמונה של הסוס שלו...

טוב דניאל אתה מכיר אותי אבל אני אספר על עצמי... גל....
בת 14 וחצי רוכבת ומתחרה בריינינג
לכל מי שביקש.... הנה תמונה של סקרלט ליטל פפי עם פיני אביטל [המאמן שלו...]==>

../images/Emo6.gifגל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה דווקא את התמונה הזאת יש לו תמונות הרבה יותר יפות!!! את באה לתחרות? באיזה יום? את עושה איתנו על האש? דברי איתי והרלב שולט....

Ruf Lil RusGal

New member
חחחח ../images/Emo3.gif

יש לי רק תמונה אחת שלו אז.... חחח ואני באה! וגם מתחרה!
אני באה בחמישי והולכת בשבת... אמ... אם אתה מתכוון לערב גיבוש הזה אז כן.. אני יהיה!

Ruf Lil RusGal

New member
חחח טיפש...

אני בריינינג 15 ירוקי ופלז'ר... שניהם על לוקה!
אמ.. זה לא כל כך קשור אבל אני עכשיו במסנג'ר עם מתן והוא מסרב לתת לי את המסנג'ר שלך!

ram ram

New member
ברוך הבא...

אני רם.... רוכבת בחוות עמק הבוקרים...
מתחרה ריינינג עד גיל 15 & ריינינג עד גיל 18.... על ג'ונה [ג'וני דייקירי...] ראיתי אותך בחימום... בזמן המקצה שלך הייתי עסוקה בלהרגיע את עומר.... מקווה שנהנת...

shirli0811

New member
היוש :))

שירלי, "חוות הסטייל", אינגליש-קפיצות, חוזרת להתחרות עונה הבאה ב"ה, השתלבות מהירה וחג שמח :]]

m i s s B

New member
ברוך הבא!

והשתלבות נעימה ומהירה
אני בר רוכבת אינגליש בחוות אמיר בירושלים.

פאתט..!!!!

מה קורה??????.שומע..ישכתטישושל אתמול?חחח ברוך הבא יאא גבר..ואיי הסוס שלך עבד חזק היום...!!!

למעלה