שלום, אני חדש.

Shishi san

New member
שלום, אני חדש.

רציתי להצטרף מזמן , אבל התביישתי, כי לא רציתי ליהות הבן החיד בקהילה, אני נורא אוהב אינויאשה.. הדמות האהובה עליי היא סשומארו כי הוא יפה מאוד. החרב האהובה עליי היא טנסאייגה של סשומארו , בגלל שהיא מעניקה חיים ,והכוח להעניק חיים הוא כוח מופלא ביותר, הוא מראה מעין אירוניה מחוכמת על כך שבתחילת הסדרה סשומארו הוא אכן דמות רעה ביותר ובסופו של דבר הוא קיבל את הכוח להחיות אנשים ( או שמא כל יצור ? ) וזה מציג לנו את סשומארו בדרך מסובכת אך מחוכמת החובקת בתוכה סודות .. וגם את חרבו של אינויאשה אני אוהב כי היא גודלת וקטנה וזה קסום. הפרק האהוב עליי הוא הפרק האחרון כי מסכם את האנימה בצורה מרנינה ביותר. וגם אהבתי את הפילרים.. הם מוסיפים חן לסדרה. היי, אני חדש.

Shishi san

New member
ממ?.. הא?

זה לא היה אמור להצחיק. :S איזו קבלת פנים נעימה יש בפורום כאן..

NoAmItA ChAn

New member
שאאאאאאאאאאאאאלום D:

לי קוראים נעם, ואני בת 14 וחצי מתל אביב ^^. השתלבות נעימה, מהנה וקלה בפורומנו
. כל שאלה\בקשה\תחינה אתה מוזמן לפנות אליי ו\או אל שאר חברי הפורום במסרים או ניצלושים (נצל"ש = ניצול שרשור. זאת אומרת שאתה מגיב לשרשור שכבר לא רלוונטי ואקטואלי ואתה יכול לרשום בו מה שבא לך, כמו השרשורים של תפוז) D: חוצמזה נשמח אם תספר יותר על עצמך D: (בן כמה, מאיפה, אנימות\מנגות (אם בכלל), תחביבים, כשרונות ושאר הדברים שעולים לך בראש ובא לך לספר עליהם P:). אפרופו, אני חושבת כמוך בקשר לטנסאייגה וסשומארו ^^.

Shishi san

New member
עזבי..

היא חושבת שאני לא רציני בקשר לפורום. בן 15. מחור.

NoAmItA ChAn

New member
ממממ...

אני לא יכולה שלא להיות חשדנית. אם אני אגלה שזה שקר אני ארצח מישהו, ואני רצינית. בכל מקרה, פרט יותר עלייך.

Shishi san

New member
ממ..

אני לא יודע מה המדיניות של פרסום האתרים כאן, ככה שאני לא יכול להביא לינקים לאתר אינויאשה שכתבתי בו פעם כתבות...~ ( לפני .... שנה וחצי. )

מית צאן

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo119.gif

גמאני אוהבת את סשומארו, אבל קצת יותר את אינויאשה... בכלל, אני אוהבת את סאנגו, מירוקו, קירארה... וסאנגו/מירוקו (סורי נעם;; ) השתלבות נעימה:)

Nittle Grasper

New member
שמעתי עלייך רבות X3

ברוך הבא, למרות שאני לא הכי כאן רישמית, וזה. ירדן, בת 15 (יאי, אתה בגילי! אנחנו במיעוט XP) *עכשיו כשאני חושבת על זה, דיברתי פעם במסנג'ר עם מישהו בן 15 מחור שיש מצב ביותר שקוראים לו שישי ס.ס* בכל מקרה, היי XD ה1 באפריל הזה מגניב D:

Mana Sama

New member
ברוך הבא וכאלה~

אני קסואי,בקרוב 18 השתלבות נעימה ופסח שמח :}

BlackEyedSpirit

New member
זומג../images/Emo29.gif

שישיייייייי 333>! ^___^ המממ זו ברו~ XD; ברוך הבא אומשו. D=

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifוולקאם ../images/Emo140.gif

אכן סדרה קסומה=] אני תוהה מאיפה הניק שלך מוכר לי..באיזה פורומים אתה גולש?

למעלה