שלום אני חולה חדשה

איילת567

New member
שלום אני חולה חדשה

שמי צילה אני חולת סרטן השד אני מעוניינת לדבר עם נשים שעברו או עוברות אותו דבר אנא רשמו לי צילה

lili the one

New member
ומה שלומה של הד"ר שלנו?

הי מזי, קראתי שהיית בביה"ח לביקורת ויותר שמחתי לקרוא שהבקורת והבדיקות יצאו תקינות. אני חודש הבא בביקורת שנייה ולשם כך שבוע הבא ממוגרפיה (פעם ראשונה לאחר טיפולים והקרנות) ובדיקות נוספות. הבטן קצת משקשקת אבל משתדלת לא כל כך לחשוב על זה.

מזי א

New member
../images/Emo50.gif

שיהיו רק בשורות טובות הכול יהיה בסדר, אל תדאגי, אופטימיות זה שם המשחק, אל תשכחי תודיעי לי מה התשובות יהיו כל טוב והמון בריאות

תמיכה

היי צילה. ברוכה הבאה. אני מצרפת לך קישורים ל"יד להחלמה" ול"אחת מתשע", בשני ארגונים אלה נעשה ה"שידוך" בין מישהי חולה לבין מישהי שחלתה והבריאה. מקווה שתמצאי גם כאן וגם בשני המקומות האלו מישהי שיהיה לך נוח ונעים לדבר איתה ולשמוע ממנה את מה שאת רוצה לדעת. רק בריאות גלי

עוסית1

New member
היי צילה

אני מצרפת מספר טלפון של קו תמיכה של ח.ס.ן (חולי סרטן נלחמים). תוכלי להתקשר ולבקש שיקשרו אותך לנשים שעברו אותו דבר. 1-700-50-66-00 חסן מקיימת ברחבי הארץ קבוצות תמיכה. אם את מעוניינת תשאלי במספר זה על קבוצת תמיכה באזור מגורייך ויפנו אותך לרכזת. בהצלחה

קורל ו

New member
היי, תוכלי לפנות אלי בכל שאלה

שמעיקה עלייך...הייתי ב"סרט" הזה עד לפני כשנה. ספרי קצת יותר, באיזה שלב נתגלה הגוש? מה התכנית שהציעו לך וכו' אשמח להשיב ולשמש לך כתומכת אישית בכל שאלה שתצוץ... עם המון אופטימיות ההחלמה מובטחת!

למעלה