שלום אני חייל משוחרר רוצה לבקש עזרה באוכל

22stanislav

New member
שלום אני חייל משוחרר רוצה לבקש עזרה באוכל

אני השתחררתי לפני שלושה חודשים אכשיו עומד בלשכת עבודה עדיין לא מצאתי עבודה אני פה לבד גר בשכירות משלם שכירות לפני חודש קיבלתי כסף מבטוח לאומי אכשיו לא מקבל מחפש דחוף עבודה אבל לא מצאתי עדיין . אין לי בבית אוכל רק קצת לחם אני לא יודעה לבשל רק לעשות ביצים ולבשל פסטות . אני רוצה לבקש עזרה בקשר לאוכל לאכול לי הביתה . אני מחיפה . אני אח של טטיאנה אבל אין לנו קשר כי לה יש הרבה בעיות בבית והיא בחובות שלה היא לא יכולה לעזור לי כי אין לה איך . עם משהו יכול לעזור תעזרו לי בבקשה תודה . סטניסלב

סטניסלב שלום, חיילים משוחררים

יכולים לעבוד בתחנות דלק. גם מקבלים משכורת וגם מקבלים מענק. יש עוד מספר עבודות שאם אתה עובד בהם, אז גם תקבל מענק שחרור. כדאי לברר.

22stanislav

New member
תודה ניסיתי לחפש עבודה כזאת אבל לא אין בנתיים

ובבניין אני לא יכול קשה לי מאוד אני התמותת אני בחור צעיר ורזה בגלל זה קשה לי . עם מישהו יכול לעזור בבקשה לי אני זקוק לאוכל לאכול עם משהו יכול לעזור לי . תודה סטניסלב

נועית10

New member
לגבי עבודה אתה יכול לרשום בפורום מחפשי עבודה

תציין שם במה אתה מחפש עבודה ומהיכן אתה והחברים שם ישמחו לעזור לך. לגבי מזון תנסה להתקשר לעמותת שולחן משולחן שיעדכנו אותך איפה יש מקומות בחיפה שאתה יכול להעזר בהם באוכל, ממליצה לך גם לגשת לעובדת הסוציאלית בעיר ולבקש סיוע. הטלפון של עמותת שולחן משולחן 09-744-1757

למעלה