שלום, אני יודעת שזה כבר מאוחר אך...

שלום, אני יודעת שזה כבר מאוחר אך...

מה דעתכם על הנער שלמד בתיכון מקיף יהוד שאני לומדת שם שהתאבד בתחילת השבוע בגלל אהובתו לשעבר.... הרי היו סיפורים עליו כמעט כל שבוע הזה בעיתונים... שוררת אבל בתיכון יהוד בעיקר סביבת חבריו בימים הראשונים ואמש ושלשום כבר לא ממש.....
תמחקו את ההודעה ראשונה...

רז 2002

New member
טעות שלך!!

מאיפה את יודעת שהם (החברים של נער) לא ממש עצובים??? לדעתי הם ממש עצובים וכעוסים!!! ראיתי אתמול הרבה חברים שלו עוד בוכים!!!! והם עדיין לא סיימו את הסיוט הזה!!! אז ביי ביי

.....

טוב מותר לי להגיד את הדעה שלי אמרתי שקצת יותר טוב מאשר בימי שני ושלישי שהרבה הלימודים התבטלו והמבחנים נדחו..... ובימי שני ושלישי כמה מחבריי לכיתה לא באו ואמש ושלשום הם כן באו קצת שיפור אך זה לא יישכח לזמן רב... זה ממש קשה והמוניטין של התיכון קצת נפל בשל הפרשה הזו.. איתכם, לירנושקה

שוב שלום...

נכון..יש לך זכות להגיד את הדעה שלך ולרז-יש לך דעה שונה... כן,אני יודעת שכל המבחנים נדחו בגלל הנער שהתאבד...כמה זה מצמרמר אותי. בעזרת השם ששי קצת שיפור אך בטח שלעולם זה לא יישכח לזמן רב כמו שאמרת כרגע. נכון,זה חבל מאוד נכון?? בכל זאת אני מקווה שזה לא יקרה שוב בהמשך... מליטלו´ששש

שלום,את צודקת....

שהיו סיפורים עליו בעיתונים ... וגם כתוב שחברתו של הנער שהתאבד האושמה בגלל שנער התאבהד בגללה... והיא אמרה שהיא לא חושבת שהוא התאבד בגללו... כמה כואב לשמוע על כך... וגם ראיתי שתלמידים אחרים בתמונה בעיתון שהם בוכים ואמרו שהוא ילד טוב,נשמה וכ´ו... מליטלו´ששש

נכון.. והרגע הכי כואב ששמעתי היה

היום, שכבתי לי בביתי בסלון וגיליתי שעל הנער שהתאבד הופיע גם בעיתון המוסף לשבת של ידיעות אחרונות ויש בו פרטים חדשים וקראתי, הרגע הכי מצמרר זה שהנער שהתאבד וכלומר ששמו יוני, זמן ממש קצר לפני שהיתאבד היתקשר יוני לאהובתו ששמה גלית, וביקש ממנה סליחה אך גלית ניתקה את הטלפון ויוני שוב היתקשר והיתקשר, ואף השאיר הודעות, 4 פעמים שהיתקשר אך גלית אהובתו לא רצתה לשמוע ממו אף מילה והמשפט האחרון של יוני היה: "רק את יכולה להציל אותי" וכך גם גלית אהובתו לא רצתה וניתקה ת´טלפון וכך שיוני הלך להתאבד!!...... ואמרתי לעצמי, מה היה קורה אילו גלית אהובתו היתה נענית לו, בטוח מאד שיוני לא היה מתאבד,,, אך לאחר מה שגלית עשתה, שניתקה לו אז יוני התייאש והלך להיתאבד דקות אחרי שגלית ניתקה לו... וזה הרגע הכי נורא!! חבל שגלית לא חשבה שייתכן ואולי יוני ילך לעשות משהו כי אחרת היא יכולה להציל אותו!! יוו זה מצמרר!! היא האחרונה ששמעה את קולו...............

המרחפת

New member
הסיפור מאד עצוב וטרגי, אין ספק

ואני עדיין מנסה להבין למה אנשים בוחרים את השבטים שלהם כמקום התאבדות. אבל למשהו שהפריע לי- חבר´ה, לעיתונות אסור לפרסם את שמו של הנער והחבר´ה מטעמי פרטיות. שמרו גם אתם על אותה פרטיות...

אתיוש

שמה של אהובתו של יוני הוא זוהר חזי ולא גלית. ואכן גם אני ממש הצטמררתי כששמעתי את הסיפור על זוהר וזה ממש עצוב. איך היא יכולה לקום בבוקר ולהסתכל על עצמה במראה אחרי מה שקרה? איך היא תוכל להמשיך לחיות אחרי מה שקרה? זה ירדוף אותה כול חייה.

NATI AND BAR

New member
על הנער!!

אני אישית שמעתי מחבריי על הדבר הנוראי הזה אך לא ממש הבנתי לעומק בהמשך הימים קראתי בעיתונים ומכך הבנתי יותר!! זה נורא כאב לשמוע!! אני אפילו בכיתי שקראתי על הכתבות!! ואני מבינה אפילו את המצב של גלית אומנם היא היתה צריכה לקלוט את המילים שהוא כתב בפלא ובכל מקום איפה שלא יהיה אבל היא בכל זאת עמדה על שלה רק לאחר המקרה נדהמה והיתה בהלם!! אני מבינה את המצב של ההורים השכולים עכשיו ואיך אם מרגישים שחסר להם מישו על בשר בדם!! כ"כ כואב לאבד מישו אהוב שמכירים אותו המון אנשים כואב וחסר בטח לחברים הטובים שלו והקרובים אחד שבלעדיו כבר אין יותר!! אך כמו שאומרים צריך להמשיך בחיים!! החיים לא נעצרים כל יום יבוא הפתעות בתקווה לנעימות!! זה כל מה שהיה לי להוסיף!! NATI AND BAR

הסיפור הזה כולו עצוב..

טרגי מבחינת המשפחה שהבן שלהם התאבד.. טרגי מבחינת הביצפר.. תלמיד התאבד. טרגי מבחינת החבר´ה, אחד מהחבר´ה התאבד.. השאלה פה איך שלא ראו מה קורה לו? לא הרגישו? וההתנהלות של המשטרה בעיניין.. עימתו בין זוג חברים.. ואף אחד לא אמר מילה על הסמים, בשביל כל הסיפור על הסמים היה שווה?? וחבר´ה, בעיתונות הקפידו לא לחשוף את שמו של הנער, בגלל הפרטיות וגם משום שעדיין נחשב כקטין מבחיחנת החוק ואסור לפרסם את שמו המלא.. בגלל שהדיון הזה היה חשוב הוא לא נמחק (וגם בשל העובדה ששמו המלא של הנער לא נחשף, שכן אחרת היה דינו של הדיון להמחק..) נא להקפיד לא לחשוף שמות להבא...

אם אתה מבקש שלא לחשוף

אז איך בעיתון זה נחשף!? הא? אמרו את שמו בעיתון, יוני, איך?... זה שטות שלא לחשוף את שמו.... Eti

בעיתון?

בעיתונים שקראתי לא פרסמו בשום אופן את שמו של הנער.. ואשמח אם תוכלי להביא גזיר עיתון של הפרסום, יש לך סורק אז תשתמשי בו
ובמידה וכבר פרסמו אז אתנצל מראש בפני הגולשים

אולי לא שמת לב,

אחרת לא היתי אומרת סתאם!... אבל זה באמת מה שראיתי, שפרסמו את שמו של הנער... ובטח שמאיפה יש לי הכוח לסרוק... ואם אמצא לי זמן לסרוק... אז בכייף

אהה...אני זוכר..

דני צדק...לא כתוב שמו המלא... אני זוכר.. אמרו רק נער.. לא אמרו שם משפחתו אך פרטי לא זוכר...

LordNor

New member
ובכן, בהתחלה לא כתבו את שמו של

הנער, אך בהמשך דובר על שמו המלא של הנער.. ככה שדני צדק בחלקו, כלומר למחרת המקרה נכתב בעיתונים "נער" ולא שמו המלא אך אחרי זה חשפו את שמו המלא. זה כל מה שידוע לי מהעיתון ידיעות אחרונות.

אסור לפרסם

יש חוק במדינה שלנו שיש נערים ונערות שלמשל נאנסות או מתאבדים וכו´, אסור לחשוף את שמם, רק אם הם מעל גיל 18. את שמו של הנער שהתאבד לא פרסמו כי אסורררר אך את שמה של הבחורה זוהר ולא גלית(!) פירסמו כי היא כבר בת שמונה עשרה

למעלה