האמתי שכבר הייתי פה בפורום פעם בערך 3 ימים ועזבתי לא זוכרת למה.. וחזרתי בגלל שחברתי הטובה לירונייי שיכנעה אותי,אחרי הרבה איומים במסן... אני מאוד מאוד אוהבת את קרן.. והייתי רוצה לדעת אם היא תופיע בחיפה?? מקווה להשתלב... וד"ש לאחותי היפה לירונייי
כרגע עדיין אין תאריך לחיפה, אבל היא תופיע בחיפה. יש את הרצליה.. שזה 40 דק' מחיפה.. או את צל תמר שזה אומנם בצפון, אבל זה ליד הכנרת.. מה שאומר בערך שעתיים מחיפה..חחח מה בא לך...
דרך אגב השיר הזה פעם הציל אותי באיזשהו אופן... שמעתי את השיר כשנהגתי ולא שמתי לב בכלל למהירות, זה היה באמצע הלילה והכבישים היו ריקים.. פתאום כשהיא שרה במכונית על 150 זה ישר שלח אותי לצג המחוגים וגיליתי שאני על 145...
ישר הורדתי מהירות כמובן והייתי קצת בשוק... שהגעתי למהירות הזאת בלי להרגיש.. מסוכן
יום שבת אני נוסעת לכנרת, אני אשמע את זה כל הדרך שיזכיר לי לא להגביר מהירות.חחח
זה היה הרבה הרבה לפני שיצא הדיסק...חחח לפני 4 חודשים בערך.. אני עדיין זוכרת את זה... ממש מפחיד... כן יצא לי באמת פוקס.. חבל רק שאני אגיע להופעה כולי ג'יפה... ואיכסה... אבל העיקר הכנרת.. מה אכפת לי בכלל.. כל היום בכנרת, אני כבר מחכה לזה.. רק שלא יהיו יותר מדי דבורים...תמיד זה מפחיד אותי בכנרת..חח