שלום אני ירין...

ירינייי

New member
שלום אני ירין...

האמתי שכבר הייתי פה בפורום פעם בערך 3 ימים ועזבתי לא זוכרת למה.. וחזרתי בגלל שחברתי הטובה לירונייי שיכנעה אותי,אחרי הרבה איומים במסן... אני מאוד מאוד אוהבת את קרן.. והייתי רוצה לדעת אם היא תופיע בחיפה?? מקווה להשתלב... וד"ש לאחותי היפה לירונייי

לירווני

New member
ירינו'ששששלליי

האיומים עבדו עליך?
בואי איתי להופעה ב-1.9.. יש מצב שיש לי 2 כרטיסים.. =]] ונראה גם את עדידו'שש<היא גם פה..> אוהבתותךך|חיבק|

ירינייי

New member
וואי באמת יש לך שני כרטיסים??

מגניב אני אבדוק כי זה יומיים לפני שנת הלימודים.. תודיעי לי אם בסוף את הולכת כי צריך לדבר עם אמא... תגידי לשאול שאני מתגעגעת..

לירווני

New member
מי זה שאול?../images/Emo12.gif

אני אגיד לך מחר,אני אתקשר אליך
מי עוד בא חוץ מעדי?<כלה>

ירינייי

New member
עלק מי זה שאול??אביך י'סתומה

וברור שתודיעי לי... וואי גם עדידוש באה??איזה מגניבבבבבב כפרה עלייה... היא כבר הייתה בהופעה היא סיפרה לי...

אכן אני מגיעה ל1.9 בהרצליה

הייתי כבר בשתי הופעות אני מבקשת
וגם בטאור רקורדס אז זה שתים וחצי

ירינייי

New member
וואיש סליחה...

ידעתי רק על הופעה אחת שאמרת לי... אבל יפה את נהנת בהופעות??

../images/Emo24.gifאין לך על להתנצל

וברור שאני נהנית כאילו דא
זו באמת חוויה זה אחרת מלשמוע את השירים שלה בדיסק וברדיו

ירין ברוכה השבה ../images/Emo42.gif

כרגע עדיין אין תאריך לחיפה, אבל היא תופיע בחיפה. יש את הרצליה.. שזה 40 דק' מחיפה.. או את צל תמר שזה אומנם בצפון, אבל זה ליד הכנרת.. מה שאומר בערך שעתיים מחיפה..חחח מה בא לך...

לא כולם יודעים כמה זמן זה נסיעה

אני בטוחה שהרבה אנשים היו בטוחים שהכנרת יותר קרובה לחיפה מאשר הרצליה.. כי שניהם בצפון.. אבל זה לפחות שעה וחצי נסיעה (במכונית על 150...)

לוקחת סיבוב באמצע החלטה

דרך אגב השיר הזה פעם הציל אותי באיזשהו אופן... שמעתי את השיר כשנהגתי ולא שמתי לב בכלל למהירות, זה היה באמצע הלילה והכבישים היו ריקים.. פתאום כשהיא שרה במכונית על 150 זה ישר שלח אותי לצג המחוגים וגיליתי שאני על 145...
ישר הורדתי מהירות כמובן והייתי קצת בשוק... שהגעתי למהירות הזאת בלי להרגיש.. מסוכן
יום שבת אני נוסעת לכנרת, אני אשמע את זה כל הדרך שיזכיר לי לא להגביר מהירות.חחח

../images/Emo12.gif

איזה סיפור מזל ששמעת את השיר הזה ולא אחר
הלוואי עלי לנסוע לכינרת ביום שבת שלא לדבר על הופעה של קרן בצפון
אבל ביום ראשון מלמדים

מזל שהיה לי אותו מוקלט...

זה היה הרבה הרבה לפני שיצא הדיסק...חחח לפני 4 חודשים בערך.. אני עדיין זוכרת את זה... ממש מפחיד... כן יצא לי באמת פוקס.. חבל רק שאני אגיע להופעה כולי ג'יפה... ואיכסה... אבל העיקר הכנרת.. מה אכפת לי בכלל.. כל היום בכנרת, אני כבר מחכה לזה.. רק שלא יהיו יותר מדי דבורים...תמיד זה מפחיד אותי בכנרת..חח

די לזרות מלח על הפצעים../images/Emo190.gif

לנשום עמוק...לנשוף.... לחשוב 1.9...הרצליה...קרן פלס... מחשבות מרגיעות

למעלה