שלום אני כאן פעם ראשונה

שלום אני כאן פעם ראשונה

עינת הייתי מעוניינת לדעת לפי הנומרולוגיה שלך (אולי תוכלי לעזור לי) כיצד אדע אם אני מתאימה למישהו שרק התחיל הקשר בינינו. לפי חשבון שכבר עשיתי זה זיווג משמיים לפי הנומרולוגיה אח אני עדין ספקנית למרות שהיו לי כבר ארבעה חלומות על אותו אחד שזה הזיווג בה´ הידיעה. אשלח לך אי מייל עם השמות ותאריכי ימי הולדת שלנו תודה מראש אחכה לתשובה ממך

אולי תוכלי לעזור כאן בכל זאת

שמי המספרי הוא סכום השם הפרטי 421 ערך השם הפרטי הוא 7 סכום שם המשפחה שלי הוא 248 ערך שם המשפחה שלי הוא 5 ומספרי הוא 3. שם מספרו של הבחור הוא סכום השם הפרטי 41 ערך שמו הפרטי הוא 5 סכום שם המשפחה שלו הוא 258 ערך דם המשפחה שלו הוא 6 ומספרו הוא 2. מה זה אומר? לפי מה שאני יודעת אנחנו אמורים להיות זוג מהשמים ז"א זה זיווג מהשמים. מידת ההתאמה לפי השמות הפרטים היא 97 אחוזים לפי מה שאני יודעת אבל אני מאוד ספקנית לגביו ולגבי טוהר המידות שלו לגבי. כי הכל בהתחלה עדין. רק אם תוכלי לענות לי בבקשה אודה לך. תאריך הלידה שלי הוא 6.5.69 ושלו הוא 9.8.60

עינת

New member
ברוכה הבאה שוגר בייב ../images/Emo20.gif

נכון שעל פי שמותיכם הפרטיים בלבד יש התאמה בינכם,אך כאשר אני בודקת התאמה בין בני זוג ה,הבדיקה נערכת ע"פ 5 קריטריונים. בבדיקת התאמה שערכתי לכם נמצא כי בשניים מתאים ושלוש לא,הווה אומר 40 אחוזי התאמה בלבד. לגבי רצינות כוונותיו כלפייך איני יכולה לומר מתוך הנומרולוגיה ולשם כך יש לי כלים שונים אשר לא קשורים לכאן.
שפע ו
עינת

עינת

New member
שוגר בייבי,אחד הכלים הוא

קריאה בקלפים,תקשור וכמובן שנזקקת לנוכחות שלך כדי לקבל את הויברציה. אם בשאלתך התכוונת לשאול אם אני ממליצה בפנייך לפנות אלי הרי שהתשובה היא לא,ישנם הרבה בעלי מקצוע בתחום ואם חשובה לך תשובה את יכולה לפנות לכל אחד מאיתנו. כדי לבחור למי ללכת אני מציעה לך להתחבר לעצמך ,להקשיב לקול הפנימי שלך אשר יוביל אותך למי שמתאים לך. בהצלחה.
שפע ו
עינת

למעלה