שלום אני כאן

ברוך בואך.

עוד לא קראתי את הספר החדש שלך (אקרא בקרוב), אבל אני אוהב את הספרים של אמא שלך.

pomelit

New member
טוב, רק עכשיו נפל הגרוש

מבלש לבלש. בסוף עוד תכתוב מדריכי נסיעות, או שאת זה אתה כבר עושה

תודה על השחרור, ואם כבר בעסקי משפחה

אז מזמן מזמן, קנינו לאבא שלי את הספר "אדם בגילי" של אבא שלך. הוא אהב את זה מאד. אמא שלי, לעומת זאת, אהבה את מדריכי לפיד לחו"ל.

suzana2

New member
יייייאיר,תראה,תבין,תשמע../images/Emo68.gif

שתי שאלות לי אליך... אבל קודם ברכות על הספר החדש
ועכשיו: אתמול התיישבתי לי אל מול המרקע וצפיתי בשני חתיכים,האחד מרואיין,השני מראיין האחד אידיאליסט וצעיר,והשני מיני ומבוגר יותר להלן גרשון ןיאיר אממממה למה היית חייב להזכיר לו את העניין עם הפנדל? ובאופן עקרוני יותר, אתה נראה איש רגיש ביותר אך משום מה זה לא בא לידי ביטוי בראיונות שלך תמיד מכניס איזשהו
(כבר נטשת את התחום הזה,זוכר?) מביך את המרואיין ואז שואל אותו שאלה מביכה עוד יותר ואני שואלת: זו הדרך??? למה לקלף מהבנ´אדם את כל הקליפות בדרך לא דרך... יש דרכים מתוחכמות יותר לעשות את זה(להלן קובי מידן) ולשאלתי השנייה: איך מתחילים לכתוב ספר? איך? פתאום קם אדם בבקר ומחליט כי הוא... אני אוהבת מאוד את סיגנונך הסיפרותי (וגם את של אמא לפיד). ומעניין אותי אם פשוט מתיישבים והכל יוצא... או שצריך עבודה מקדימה כלשהי. מסוזנה,
שחושבת עכשיו שאם הניק שלה היה ליהיא אולי היו לה כמה נקודות זכות...

suzana2

New member
תיקון טעות,מיני=ציני, (יא איזו טעות

למרות שגם זה נכון...

איך כותבים

סוזנה, זה משתנה מאדם לאדם, אבל ברוב המקרים לא "מתיישבים וזה קורה". לי לקח שנה וחצי לכתוב, כשהחצי-שנה הראשונה הוקדשה רק להכנת הרקע, ראשי פרקים ותכנון. אמא שלי כתבה את "גיא אוני" בחמש שנים, מתוכם שנתיים תחקיר. כתיבה היא כמו נגינה על פסנתר, אמנות שדורשת דיוק ומקצוענות כדי שתוכל להשתחרר ולהיות חופשי. לגבי הראיונות, גרשון באמת איש מתוק מאוד.

suzana2

New member
תודה על התשובה,והאנלוגיה לפסנתר

גרמה לסוזנה הרבה
. אגב,קרה שתיכננת ספר בצורה מסויימת מבחינה תוכנית ובמהלכו שינית זאת באופן קיצוני? ובכלל יש קורסים לכתיבה כזו,או שגיבוש השלד,השתלשלות העלילה,השיא,וכ...מתגבשים על ידך בלבד?

nonana

New member
ערב טוב יאיר ../images/Emo9.gif אני חייבת לשתף

אותך "גיא אוני" הוא אחד הספרים האהובים עלי ביותר. (כלכך מחובר לארץ שלנו כלכך ציוני שקל להתחבר אחרי שכל זה הוא בעצם עולם הולך ונעלם). דרך אגב אתה לא רואה את משחק הכדורסל?

אמא

תודה, אני אעביר לאמא. ולא, באופן חד פעמי אני לא רואה את המשחק בגלל הפורום, אבל תיכף אלך לתפוס את הדקות האחרונות.

nonana

New member
אני יכולה לעדכן בעלי רואה וכל

הבית שומע. אז ככה 12 הפרש לטובתינו. 59 47 אבל עד שתקרא ישתנו התוצאות בתקווה לטובתינו. טוב שאלה נוספת מה גרם לך לרצות לכתוב בכלל וספרי בלשים בפרט?

ציפי ג

New member
אמא שלך בנויה לאינטרנט?

כי אם כן, נשמח לארח אותה פה. בדפים אחורה יש דיון או שנים על ליזי.

pomelit

New member
ברוך הבא...

כתבתי כמה שאלות למטה, וראיתי שעוד אנשים. לשאול שוב?

magy

New member
אני אוהבת אותך, אבל קראתי דווקא

הספר של אשתך..........מצא חן לי..... איך אתה מצליח להיות כזה מקסים............?????????????? מגי - פורום נוסטלגיה

למעלה