שלום, אני לא יודעת אם זה קשור לפה

שלום, אני לא יודעת אם זה קשור לפה

אבל זה הפורום שהכי קשור לבעיה שלי כרגע... קודם כל, אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני כבדת שמיעה באוזן ימין (אני עדיין שומעת בה, כמובן). היום בערך בשעה 5 אחר הצהריים, התחלתי לשמוע צפצופים באוזן שמאל אחרי כל פעם שאני מדברת, ולאט לאט גם השמיעה התחילה לרדת לי באוזן שמאל. לא עשיתי שום פעילות מיוחדת שתגרום לדבר הזה, וזה גם לא נראה לי קשור למחלה כלשהי, אני מרגישה בסדר גמור וזה גם לא נגרר אחרי בעיה של אף או גרון. אני מפחדת שהשמיעה באוזן שמאל, האוזן (כביכול) הטובה לא תחזור... אני מפחדת לקום מחר בבוקר ולגלות שאני בכלל לא שומעת באוזן שמאל.. מה זה יכול להיות?? לפני חודש בערך עשיתי בדיקת שמיעה ולא היתה לי ירידה. זה פשוט פתאום בא... ממה הצלצולים יכולים להיות?? אני בהחלט לא נחשפת לרעש גדול מדי יום, בגלל שאני יודעת את הסכנות על ירידה בשמיעה (כי זה חיוני במיוחד לי). יש לציין כי אוזן ימין שלי, האוזן שנחשבת הפחות טובה, מתפקדת בסדר כבעבר ואני לא שומעת בה צלצולים כשאני מדברת. אני מקווה שתוכלו לעזור לי...

tsachiho

New member
ירידה בשמיעה

א. פורום צוותי חירום נועד כדי לתת במה לכל העוסקים ברפואה החירום לדבר ביניהם. ב. אין לתת ולקבל בפורום זה מידע והמלצה רפואית. רק בבדיקה ניתן לתת אבחנה מדויקת. ג. בכל מקרה, תחום רפואה החירום אינו כולל בעיות שמיעה, ועל כן, לא ניתן לעזור גם אם חפצים בכך. ד. בחיפוש שערכתי, אין במערכת הפורום של תפוז פורום העונה לבעיות מסוג זה. ה. בברכה, צחי

למעלה