שלום! אני לא מסוגלת בלי יהודית

שלום! אני לא מסוגלת בלי יהודית

ויש לי שתי שאלות: 1) מתי יש לה הופעה (סוליקו) באזור ת"א? 2) מתי יהודית מוציאה תקליט חדש? הייתי בהופעה שלה בזאפה לפני בערך חצי שנה והיא אמרה שבקרוב יוצא לה תקליט.. מאז אני מחכה ומחכה... היא גם שרה שיר מקסים מהתקליט החדש.. משהו כמו: "...האביב הוא סימן ל.." ואני לא כ"כ זוכרת את ההמשך.. אבל שיר מצוין.. אז? למישהו הפתרונים?

hilali1

New member
יש הופעה בזאפה ב-15.9

היא אמרה שהתליט יצא מתישהו בחורף ..

חורף?!?!?!?!?!?!?

לאאאאאאאאאאאאאאאאא מה פתאום חורף?!?! מה קרה?? אוף! איזה באסה להיות חסה! (וגם לחכות לתקליט של יהודית). ולגבי הזאפה.. אני לא כ"כ אוהבת את המקום הזה.. אוף... לא כיף שם.. כולם יושבים בשולחנות האוכל כמו פוצים... לא נראה לי... מה קרה לצוותא? או איזה אמפי בסביבה? בקיצור... אני קצת מתוסכלת אך יעבור לי... חוץ מזה אני חייבת לפרוק איפשהו את שעל ליבי לגבי יהודית ובכל מקום שאני אעשה את זה פרט לפורום הזה, לא יבינו מאיפה נפלתי.. אז ככה: אני לא יכולה להעביר כמה ימים בלי לשמוע אותה. חייבת חייבת להקשיב לשירים שלה כמו חמצן... זו מנת השפיות היומית שלי. נכון לתקופה זו אני טוחנת את "באופן קבוע וחד פעמי" עם יוני רכטר הקוסם. כמה אור היא נותנת לי... הרבה מעבר למוזיקה... מדהים. זהו. פרקתי. הייתם אחלה אוזן קשבת וכתף תומכת שבעולם. תודה. שבת שלום. חרגולית.

ממש מבינה לליבך...

גם אני ממש מתוסכלת מזה שהדיסק הולך לצאת רק בחורף...
אבל אין מה לעשות, גם יודית צריכה להינות מהחיים. כבר השלמתי עם זה. ויש גם הופעה בקמלוט הרצליה ביום רביעי, ה27.9, למרות שזה חרא של מקום. ואני לא מבינה מה התלונות על הזאפה, אחלה מקום. ההופעה בט"ו באב הייתה מדהימה. ואני אישית - כמעט לא מצליחה להעביר יום בלי לשמוע. תלוי בעצם ביום...

למעלה