שלום. אני מגנוליה, ואני חרדה

שלום. אני מגנוליה, ואני חרדה

זה נשמע לי כפתיח נכון לתחושות שלי. לפני כחצי שנה התגלה אצלי גידול סרטני בריאה, עברתי טיפולים וניתוח כריתת אונה בריאה. ההתמודדות עם ה"בשורה" היתה קשה, אבל בעזרת חברים עברתי את התקופה הקשה ההיא. היום, בין בדיקה לבדיקה החרדות קשות מאד, אפילו יותר מבזמן המחלה. האם יש למישהו מושג על קבוצת תמיכה (חוץ מ"חוסן") באיזור ת"א? תודה מראש

ברור

כי הפחד שזה יחזור, כי אף אחד לא יכול להבטיח שזה לא יקרה, כי כאילו לקחו את רשת ההגנה שהיתה פרושה מתחת רגלייך שהיא הטיפולים. אני למשל, לפני כל ביקורת מפתחת את כל הסימפטומים שאני מכירה. כמובן שהכל עובר ביום הביקורת, אבל החרדות האלו נמצאות שם עד הרגע שנכנסת לרופא. ועם כל כמה שאני מודעת, אני עדיין לא מצליחה להפסיק את זה. אני חושבת שזה פוחת עם הזמן. אני חושבת שקבוצה יכולה לעזור לך וגם שיחות אישיות עם איש מקצוע, מישהו שיידע לחזק ולבנות אותך מתוך הפחדים שלך. שייתן לך את הביטחון שיש בבריאות שלך. יש קבוצות תמיכה באגודה למלחמה בסרטן, את יכולה לפנות לאורית שפירא העו"סית או ל WELLNESS COMMUNITY ב 03-5721616. שיהיה לך רק טוב והמון בריאות
גלי

ציפורלילה, המוני תודות, שאלה קטנה

נוספת, מה זה ה-WELLNESS COMMUNITY ? זו אגודה פרטית? אם לא קשה לך לתת לי גם את הטל. של אורית שפירא מהאגודה - אוקיר לך תודה גדולה. לפי מה שראיתי, את עושה כאן עבודה ניפלאה. תבורכי. בראיאות שלמה גם לך
!

לא אגודה פרטית

אלא חלק מהאגודה למלחמה בסרטן. אני מצרפת לך קישור (במקום להסתבך במילים). הטלפון של אורית, הוא דרך המרכזיה של האגודה, שזה 03-5721616. מקווה שבאחד מהם יימצא מה שאת זקוקה לו. רק בריאות
גלי

למעלה