שלום.....אני מורן....אני חדשה כאן

Y GIRL

New member
שלום.....אני מורן....אני חדשה כאן

אז ככה.....אני מורן....! אני חדשה ואני אוהבת גראפיטי....אבל הבעייה שמעולם לא הצלחתי להבין איך מתחילים... לא הבנתי מה הקטע של ה"בסיס" ואיך מתחילים את האותיות. אני אוהבת לצייר והרבה פעמים נסתי לצייר דברים אבל אני לא הכי מצליחה...לכן פניתי אליכם חובבי הגראפיטי והאומנים המוכשרים שתעזרו לי מעט או אולי בעצם מבחינתי - הרבה ותנסו לכתוב ולהסביר קצת במילים. מקווה שתעזרו לי....ובעתיד אעלה הדעות עם גראפיטים שלי שנעשו במו ידי. תודה מראש .... <<הודעה זו נכתבה בשמי ובשם חברה שלי שתגיב להודה זו>>

Scratchy Girl

New member
מממ...ידעתי שאת יודעת לנסח../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

תודה לעוזרים

סֵג

New member
היי מורן

אני לא מדבר כמקצוען (יהיו עוד אחרים אני משער שיגיבו להודעה מנקודת הראות הזו). יש מלא דרכים להתחיל. הכי טוב להתחיל בפשוט, ולהתקדם בהדרגה. קראתי בספר שיש כותבים שעבדו שלוש שנים על הטאג שלהם לפני שעברו ליצירות מולטיכרומטיות. קיצור, תקני טוש ותכתבי את השם שלך על דברים. במקומות מעניינים, במקומות שאת אוהבת. תגווני בצורה שבה את כותבת את השם. תשחקי עם זה, זה לא מסובך. אחרי שתרגישי טוב עם הקליגרפיה הבסיסית ואחרי השיד שלך תתרגל לאחיזה בטוש זה לא יהיה קשה קונספטואלית או טכנית לעבור לדברים היפים שאת אוהבת, ולעשות דברים יפים וגדולים בעצמך. זה מה שאני עושה עכשיו, ככה אני חושב עכשיו.

Y GIRL

New member
אני באמת חייבת לעבוד על אחיזה....

כי אני מחזיקה את הטוש ממש לא נכון פגם מילדות... איזה טוש הכי כדאי לקנות?... דק? עבה? הסבר קצת יותר מפורט על הטוש עצמו... לא לשכוח - אני ירוקה!

Scratchy Girl

New member
תודה ו..אתה יכול לעלות לפה

סוגים של דוגמאות.. עיצובים לאותיות.. יש את החצים או את הכתב בלון הזה.. אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוונת

amirmatalon

New member
נכון יש את מה שאמרת

אמנם אני חדש אבל אל תתחילי עם דברים מסובכים כמו חצים וכאלה תתחילי בפשוט האותיות הכי פשוטות שנקראות בלוקבאסטרז שהן פשוטות ומרובעות כאלה ותשחקי איתן עם הצללה זוויות ואז תתחילי לזרום עם זה ולאט לאט תעשי חיבורים וכל מיני. תסתכלי קצת בעמודים מאחור יש כמה תמונות על איך שבלוקבאסטר אמור להיראות

סֵג

New member
אני יכול, אבל בשביל מה?

תראי כמה אותיות יש מסביבך. אף אות לא נולדה דומה לאחותה, כולן שונות. את מקבלת את ההשראה בחינם. תשתמשי בזה לטובתך... תשאבי סגנונות מהעין ותוציאי מהיד. ...אתרים יש מלא, אני משער שיש לינקים לזה איפשהו בעמוד הראשי של הפורום. לא חסר. אבל באמת, גם לא חסר אנשים שסתם עושים את הסגנונות הישנים (בַּאבֵּל לֶטֵרס זה נקרא) האלו. לכי לפי החשק שלך. אין משטרת אופנה בגרפיטי (יש סתם משטרה, אבל גם אין מה לפחד מהם:).

סֵג

New member
אתם קפוצות לאללה

דקות אחרי ששלחתי תהודעה שניכן הגבתן :) קודם כל, כשאני אומר אחיזה הכוונה לא רק לאחיזה עצמה של כף היד בטוש אלא גם לצורה בה את משתמשת בכלי. אחיזה טובה היא בה שאתה מזיז את הטוש כמו חרב נינג'ה, מהר ובהחלטיות, עם שינויים טובים ויפים בעובי וצורת הקו. הדבר הכי חשוב לי בטוש זה שיהיה לח, ככה שהצבע יצא סמיך וטוב. בניויורק קניתי כמה כאלו. בכל עיר גדולה בחו"ל אפשר לקנות טושים גדולים ויפים. בתור התחלה את יכולה להשתמש בכל כלי כתיבה שבה לך. טושים שחורים בכל מיני גדלים, זה לא הכי משנה לטעמי, טובים למיליון ואחד צורות ומשטחים. פופולארי לזרוק טאגים עם הטוש העבה ההוא שיש באופיס דיפו. את השם אני לא זוכר, אבל פסים שחורים-לבנים מקיפים אותו וקל מאוד למוצאו. אני בעצמי בחיפוש אחרי הטוש האידיאלי. אפילו העבים שיש לי לא מושלמים. חוצמזה, לפעמים גם הקטנים טובים. אמ.. יש גם איזשהי עדיפות לטושים בעלי ראש רחב (זאת בשונה מטושים בעלי ראש עגלגל). הם נקראים טושים קליגרפיים. עם טושים כאלו ,שראשיהם מלבניים (או קויים), אפשר להגיע לכל מיני טאגים מעניינים. אבל זה לא צריך לשנות לך הרבה, את בהתחלה. תזכרי, אני רק גוון אחר של ירוק!

Scratchy Girl

New member
תנו לי דוגמאות

של בלוק באסטרז.. תודה
ואני פה לפני שאני עולה למעלה בגלל זה אני מגיבה מהר.. מחר בצפר = שיעורים משעממים = להתחיל להתאמן בגראפיטי חחח

סֵג

New member
ראי את stark

בתמונה הזו. הייתי מגיב לך מהר יותר.. אבל לפספס את איירון שף? מה אני.. משוגע? לא יאומן שצ'ן ניצח את הקשיש הזה. אני בהלם
.

סֵג

New member
כן, אני מודע לזה

הוא גם נראה כמו אידיוט. שם את השיט הדבילי הזה ליד כמה עבודות שוות. בכל מקרה, סתם לינקקתי כדי שהיא תבין את העיקרון. העיקרון פשוט.

למעלה