שלום אני מחוננת

שלום אני מחוננת

קיבלתי בפסיכומטרי 100 ובאיי קיו 98 האם אני מחוננת ברמות הגבוהות ביותר או בנמוכות? (
שאלה פתוחה,תנו פתרונות חכם סיני מטפס על הר בדרך למעלה הוא צוחק ומאושר ובדרך למעטה הוא בוכה תשובות מקוריות

וחיבור קטן שלי

הו,השכל דבר כה מורכב קיבלת אותו, מפותח ממולח אך אין הוא יכול לעבור את שכלי כי לי יש את הכוח לי יש את המוח לי יש את השיר לך יש חמשיר לא מזהיר לא בהיר לא כמו השיר, השיר שלי. בחיים לא אובס ואתה פה מובס למוחי העצום הקביר. זה שירי תהנו יורדי ים

s o m o n e 2

New member
את מודעת לזה

שאייקיו 98 זה פחות מהממוצע הארצי (לפי המבחן של המדינה)? ובשביל להיות מחוננת את צריכה איזה 140 אייקיו לא 98... ותשתדלי להקפיד על שגיאות כתיב. :S סורי שיצאתי עלייך, אבל אם אנשים מדברים לפחות שישימו לב מה הם אומרים או יידעו על מה הם מדברים בכלל!

BoNoAyChI

New member
זה מה שמטריד אותך../images/Emo35.gif

אייקיו 98 דווקא נראה לי הגיוני לאחת שכותבת שירים כאלה... אבל 100 בפסיכומטרי...
אם מגישים ריק מקבלים 200.....
רק לידע הכללי של כולם... פסיכומטרי זה עד 800!!!!!!! 100 יהיה ציון משפיל ביותר... לדעתי בכלל לא אפשרי לקבל אותו, אבל אני לא בקיאה בכל הפרטים כמו שצריך..
BoNoAyChI

וואי זה מזכיר לי בדיחה...

חח אני לא קשורה... בלונדינית קיבלה 100 בפסיכומטרי ושמחה... אני מצטערת על שם זאתי שכתבה את ההודעה.. לא התכוונתי להעליב. חח

007bg

New member
פשוט עצוב.

כמה מיוצרי העיגולים למעלה קרצו לציניות בנימה מתנשאת. כמה חבל שאנשים חשים עצמם עילאים, בהנחה שהדבר נובע מחוסר הבנה..... היא צחקה.... עצם זה שההבנה הזו חמקה מכם, לא מעיד על עיסתם מדי, אתם יודעים..... בכל מקרה......... *למטה. (אלא אם כן זאת הייתה חידת/שאלה שמבוססת על סמנטיקה, ובמקרה כזה מלכתילה כיוונת ל"מעטה", כאילו, כמותית). ועכשיו בנימה היתולית....... אומרת סיני? מין הסתם זקן? כנראה הייתה שם מראה...... שלושים שנה בשמש של מזרח הכדור לא עושה טוב לעור....
. או, כמובן, שהוא קיבל כילה...... בגילו....
.

007bg

New member
לא צריכים להיות בוטים כ"כ, כספית

יקרה...... מספיק פורום שהכל רשום בו בכתב גדול.......

למעלה