שלום! אני מחפשת ספר..

שלום! אני מחפשת ספר..

אני מחפשת ספר כדי לקרוא עכשיו, כשיש לי זמן בחופשת הקיץ (אני בת 17), אולי על רומן בין שני אנשים או סיפור אהבה אחר, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספר כזה אך שלא יהייה "כבד" מדי. בתודה,

אני ממליצה לך

על "אבק כוכבים"של ניל גיימן,זה סיפור אהבה יפיפה קסום ואופטימי,בתנאי שאין לך בעיה עם ספרים לא ריאליסטיים -זה מתרחש במעין עולם של אגדה. חפשי בפורום ספרות וספרים השכן את השרשור שהתחילה בשבוע שעבר מישהי בגילך בשם "צבעי מים"-לדעתי ההמלצות שהיא קבלה רלבנטיות גם לך. מעבר לזה,ספר האהבה האולטימטיבי אולי הוא "אהבה בימי כולרה" של גארסיה מרקס.הוא לא קליל אבל סוחף,עשיר,חי ובעיקר יפה. ואם תפרטי יותר מה את אוהבת נוכל לעזור יותר. קריאה מהנה וחופש נעים!

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ממליצה בחום על קופסה שחורה של עמוס עוז (אהבה עמוסת בעיות), על מוזיקה שקולה/ויקראם סת (מאוד רומנטי וקליל) וגם על שידוך הולם של אותו סופר (רומן אהבה בדגש הודו)

מיה בת 14

New member
ממ יש לי ספר נחמד מאוד שקראתי !!../images/Emo9.gif

קוראים לו "אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות! הוא ממש ממש יפה! הוא מדבר על נערה בת 14 מאנגליה הוא יחסית קצר.. 183 עמודים.. והוא מצחיק! כדאי לך מאוד הוא ממש ריאליסטי וכייפי! יש לו עוד שני ספרים בסדרה"זה בסדר,יש לי תחתונים ממש גדולים".. ו"נונגה-נונגה".. ששלושתם המשכים! וכולם מצחיקים! ממליצה בחום

למעלה