שלום, אני מחפשת פרחים פרסיים כדי לעטר את הפורום הזה
פ פרויז1 New member 30/8/11 #2 ../images/Emo24.gifשילתוש, כפרוש ! היגעת יחד עם יקי1 !!! ברוכה הבאה! תמיד את רצויה ואני שמח לראותך פה! הפרחים הפרסיים מגיעים לך !!!
../images/Emo24.gifשילתוש, כפרוש ! היגעת יחד עם יקי1 !!! ברוכה הבאה! תמיד את רצויה ואני שמח לראותך פה! הפרחים הפרסיים מגיעים לך !!!
ש שילת של New member 30/8/11 #3 בוקר טוב איש יקר כל פורום היה מתכבד שתהיה מנהלו, קל וחומר כל קומנה נידחת כלשהי אני אשתדל להיכנס לכאן יותר. אולי בסוף ארוויח מכל הכניסות לכאן וצבע עיני יהפוך לירוק כצבע עיניהן של הנשים הפרסיות היהודיות היפות..
בוקר טוב איש יקר כל פורום היה מתכבד שתהיה מנהלו, קל וחומר כל קומנה נידחת כלשהי אני אשתדל להיכנס לכאן יותר. אולי בסוף ארוויח מכל הכניסות לכאן וצבע עיני יהפוך לירוק כצבע עיניהן של הנשים הפרסיות היהודיות היפות..
פ פרויז1 New member 30/8/11 #4 בוקר טוב, מתוקה ! היי במקום ועם מי שמנעימים לך את זמנך. המקום והאנשים שטוב לך איתם - שם מקומך. בידידות ! ורגע! צבע של פרסים עולה כסף! זה לא בחינם!!! מה? לא ככה? יקי !!!
בוקר טוב, מתוקה ! היי במקום ועם מי שמנעימים לך את זמנך. המקום והאנשים שטוב לך איתם - שם מקומך. בידידות ! ורגע! צבע של פרסים עולה כסף! זה לא בחינם!!! מה? לא ככה? יקי !!!