שלום.. אני מחפשת רעיון

שלום.. אני מחפשת רעיון

את כל הבית ריהטתי וסיגננתי ועיצבתי מדהים מלבד חדר השינה שלי.. נשמע לכם מוכר??? - חחח נכון יש מלא רעיונותויש לכ אחד כיוון אחר ועם אחר אך אשמח לקבל רעיונות מקוריים ומיוחדים לא מפחדת אני מעבודה קשה יש לי 2 ידיים שמוכנות לעבודה תודה מראש

טלאית321

New member
מה יש לך בחדר?

מה גודלו? חלונות דלת וכו. האם יש לך חדר ארונות? משהו מלכותי? כמו עם כילה מעל המיטה? קו נקי? מכלום אפשר לעשות יופי של חדר. רק תני כיוון וכן אני גם פה

חחחח - איזה כיף לראותך פה איתי

עוד קשר חברי יירקם ביננו יקירתי יש 2 שידות צבע בוק בהיר מיטת עץ אשר הראש שלה דמוי שלבים של ספסל... יש חלון מעל המיטה בסוף החדר בעלי בנה חדר ארונות.ע"י בניית חצי קיר גבס לתחום את החדר ארונות.. מתוך החדר ארונותיוצאת דלת נוספת לשירותי הורים הקירות לבנים יש תמונה אחת שצוירה בידי אמן בפחם.. ציור שבו את רואה שני פרצופים של הורים .. וחבוי בו דמות של תינוק .. זהו כעיקרון .. רוצה אני משו קלסי ועם זה . עכישווי ... שיהיה חם אוהב.. מזמין... רומנטי.. אולי הגזמתי עם הכול יחד וכן אני מאושרת שאת פה איתי גם. שלך באהבה קוקי

טלאית321

New member
מנהלת הפורום תענה לך זה בטוח

בנתיים אציע מה שאני אוהבת לקבל חמימות לשים שטיח מקיר לקיר, או פרקט ועליו לפזר שטיחים אפגניים קטנים הייתי צובעת קיר, או שניים מנוגדים בצבע ירוק רעל. וילונות בצבע סגול או אדום,שילוב מעניין עם הירוק שהוא צבע מרגיע לפזר המון כריות על המיטה בצבעים חיים על השידה לשים במתקן כמו מגש, נרות באותו צבע בכל מיני גדלים. אפשר כילה מעל המיטה,זה מאוד רומנטי ונעים לתת תאורה חמה לתמונה בשום פנים לא תאורה על התקרה, רק על הקירות או מנורות עומדות על השידה. זה בגדול אם יש לך תמונה לצרף זה יעזור למעצבים פה. אם אפשר תגידי מה הצבעים האהובים עלייך. בהצלחה

ואואו - כל כך מהירה את...

אני נמצאת פה הרבה בפורום אך לא השתתפתי עד כה.. כך ש.. אני צריכה למצוא את מקומי כאן... בכל אופן תודה לך.. אני אצלם ואשרטט את החדר כך יהיה קל יותר לילה טוב

למעלה