שלום.. אני מחפשת MP3

שלום.. אני מחפשת MP3

אוקיי אני מחפשת נגן עם בערך 2-3 ג'יגה.. עד 1000 ש"ח באיכות טובה, וחשוב שיהיה מקום לתיקיות וכאלה... תודה :)

kfktj

New member
אין במחיר שציינת

אולי אם תחפשי יד שנייה (בלוחות) יש כמה אפשרויות לנגנים שעולים 1100-1300 ipod nano (זיכרון פלאש של 2 ג'יגה,מסך צבעוני) iriver h10 (עם 5 ג'יגה, זיכרון דיסק קשיח ומסך צבעוני) creative zen micro (הכי זול מבין שלושתם, זיכרון של 5 ג'יגה, בלי מסך צבעוני)

יאיר B

New member
אתנה חושב שכבר יש נאנו משומש?

לא מבין את זה. רק יצא... אגב, הזן מיקרו הזול ביותר הוא של 4GB, אבל הוא מגיע בלי מטען ובלי סטנד. חדש הוא עולה בערך 1100 ש"ח.

kfktj

New member
לא התכוונתי לנאנו..תקרא שוב ת'הודעה

אלא לנגנים יותר ישנים, ראיתי הרבה שמוכרים את המיני אייפוד שלהם לדוגמא ב-800\900 וזה עונה על הדרישות שלה (נגן עם לפחות שני ג'יגה) הצעתי לה גם להוציא עוד 100-300 ש"ח ולרכוש את אחד משלושת הנגנים ה"חמים" כיום.

kfktj

New member
אין במחיר שציינת

אולי אם תחפשי יד שנייה (בלוחות) יש כמה אפשרויות לנגנים שעולים 1100-1300 ipod nano (זיכרון פלאש של 2 ג'יגה,מסך צבעוני) iriver h10 (עם 5 ג'יגה, זיכרון דיסק קשיח ומסך צבעוני) creative zen micro (הכי זול מבין שלושתם, זיכרון של 5 ג'יגה, בלי מסך צבעוני)

נדב8

New member
בטח שיש

יש את הארקוס ג'מיני החדש הצעוני הקטן והיפה...הוא לא פופולרי אבל הוא בחלט אפשרות והוא בכלל לא יקר... ניתן לראות עליו סיקור וידאו ב cnet.

למעלה